İYİ PARTİLİ AKKAL SALİHLİ’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 12:31, Güncelleme: 17.05.2018 - 12:31
 

İYİ PARTİLİ AKKAL SALİHLİ’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

İYİ Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Tamer Akkal, partisinin Salihli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği hayrına katılarak Salihlili vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmaları için gece gündüz aralıksız şekilde ilçe ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Tamer Akkal’ın son durağı Salihli ilçesi oldu. Salihli’nin Sarıpınar Mahallesi’nde, İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ  tarafındanmahalle sakinlerine yönelik verilen iftar yemeği hayrına katılan Milletvekili Aday Adaylarından Akkal, ardından Çavlu ve Eldelek Mahalle’lerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. AKKAL, ‘SALİHLİ ÇOK ÇOK İYİ OLACAK’ Mahalle ziyaretlerinde kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet ederek İYİ Parti’nin tarım ve hayvancılık politikalarını tanıtan Akkal ve ekibi, ardından Eldelek Mahallesi’ndeki bir cenaze evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Salihlili vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren Akkal; “Manisa’nın nüfus ve gelişmişlik bakımından göz bebeği olan Salihli ilçesinden İYİ Parti olarak çok memnun ve umutluyuz. Değerli ilçe başkanımız Mesut  Kızıltuğ, başından beri Salihli ilçemizde yoğun tempoda çalışarak buradaki atmosferi çok iyi şekilde zinde tuttu. Kendisinin bu konuda emeklerini asla göz ardı edemeyiz. Bugünde gelip yerinde bizzat gördük ki Salihli çok çok İYİ olacak” dedi  
İYİ Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Tamer Akkal, partisinin Salihli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği hayrına katılarak Salihlili vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmaları için gece gündüz aralıksız şekilde ilçe ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Tamer Akkal’ın son durağı Salihli ilçesi oldu. Salihli’nin Sarıpınar Mahallesi’nde, İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ  tarafındanmahalle sakinlerine yönelik verilen iftar yemeği hayrına katılan Milletvekili Aday Adaylarından Akkal, ardından Çavlu ve Eldelek Mahalle’lerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.



AKKAL, ‘SALİHLİ ÇOK ÇOK İYİ OLACAK’
Mahalle ziyaretlerinde kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet ederek İYİ Parti’nin tarım ve hayvancılık politikalarını tanıtan Akkal ve ekibi, ardından Eldelek Mahallesi’ndeki bir cenaze evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Salihlili vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren Akkal; “Manisa’nın nüfus ve gelişmişlik bakımından göz bebeği olan Salihli ilçesinden İYİ Parti olarak çok memnun ve umutluyuz. Değerli ilçe başkanımız Mesut  Kızıltuğ, başından beri Salihli ilçemizde yoğun tempoda çalışarak buradaki atmosferi çok iyi şekilde zinde tuttu. Kendisinin bu konuda emeklerini asla göz ardı edemeyiz. Bugünde gelip yerinde bizzat gördük ki Salihli çok çok İYİ olacak” dedi


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.