Dolar 32,6064
Euro 34,8200
Altın 2.513,44
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

İYİ Parti’den Demokrat Parti’ye Ziyaret

İYİ Parti’den Demokrat Parti’ye Ziyaret
20 Haziran 2018 15:09 | Son Güncellenme: 25 Haziran 2018 08:37
A+
A-

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi Millet İttifakını oluşturan partilerden İYİ Parti Demokrat Parti’yi ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyarete İYİ Parti Bayburt Milletvekili Adayı Süleyman Burç, İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 25.Dönem Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu katıldı. 

Demokrat Parti İl Başkanı Metin İpek, gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Her iki parti yöneticileri bir süre sohbet ettikten sonra, Polislerle ilgili özlük haklarının iyileştirilerek ek göstergelerini 3600’e çıkaracaklarını ifade eden İYİ Parti Bayburt Milletvekili Adayı Süleyman Burç sözlerine şöyle devam etti; “Genç İşsizlere iş bulana kadar aylık 500 TL vatandaşlık maaşı bağlanacaktır. Tüm yoksul ailelerinin çocuklarına yükseköğretim dönemlerinde karşılıksız eğitim bursu verilecektir. İhtiyaç sahibi olanlardan ise sağlık sigortası primi alınmayacaktır” dedi. 

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı ise Demokrat Parti yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretleri yapılacaklarını belirterek seçimlerde sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

  1. garip dedi ki:

    Sayın burç vaatler güzel ama inanın kimse sana ve yanındakilere inanmaz niyemi önce kendini düşünen sizler mhp yi terk ettiniz daha çok bana hep bana diyen sizler zaten bir karenin içinede girmişsiniz mhp sizlere istediğiniz herşeyi verdi peki ya siz ne yaptınız kendi menfaat ve çıkarlarınız için bırakıp gittiniz gelecek hesabı ama şunu unutmayın bu harekete ihanet edinin ALLAH sonunu iyi etmiyor bu hareket dualı bir hareket beddualar sizi tutar

  2. ADİL dedi ki:

    Öncelikle herhangi bir siyasi partinin radikal destekcisi değilim. Sadece vaatlerinizin zaten yapılıyor olduğunu bilmenizi isterim. Mevcut durumda yapılmakta olan şeyleri yeni bir uygulama yapılacakmış gibi göstermek siyası olarakta insani olarakta etik değildir.
    1-) En 600 gün prim ödemiş olmak şartıyla, işten ayrılmış kişilere zaten 6 ay ile 10 ay arasında değişen bir süreyle en az 600tl olmak üzere işsizlik maaşı verilmektedir. Bu sürenin daha fazla uzatılması da bana göre teşvik mahiyeti taşıyacağı için yapılmaması gerekir (İşkur tarafından sağlanan iş imkanlarındaki gibi)
    2-) Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere başbakanlık bursu adı altında aylık 425 tl karşılıksız burs verilmektedir( Burs alan öğrenci sayısı azımsanmayacak kadar azdır. Resmi olmayan rakamlara göre her 4-5 öğrenciden biri bu burstan yararlanmaktadır).
    3-) Yapılan gelir testi sonucunda aile içerisinde kişi başına düşen ücret aylık 676.50tl den az ise sağlık sigortası devlet tarafından ödenir. Yani bu kişiler ücretsiz muayene olabilir.
    —-VARLIĞI BİRŞEY KAZANDIRMAYANIN YOKLUĞU BİRŞEY KAYBETTİRMEZ—-
    Kendinize yeni vaatler bulmanız dileği ile ,