son haberler

İYİ Parti’de İki Adaylı Kongre

Yayınlanma Tarihi: 16 Şubat 2020 okunma

İYİ Parti’de İki Adaylı Kongre
Gündem
0

İyi Parti Ünye İlçe 2. Olağan kongresinde Feryal Çuhacı başkanlığa seçildi.

Alyans düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Ordu Eski Milletvekili Rıdvan Yalçın, İyi Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, İlçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrede divan kurulu Abdullah Kılıç, Fatma Çebi, Gökçe Ekmekçi seçildi.

“Cesurlar Hareketi Başladığımız Noktadan Bugün Çok İlerde”

Gündem maddelerinin okunarak oylara sunulduğu kongrede konuşan İlçe Başkanı Osman Karagöz, “mesele Türk Milleti ise canını seve seve verecek dava arkadaşlarımla Ünye 2. Olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongremizin demokrasi şöleni içinde geçmesini temenni ediyorum. 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde kurulan İyi Parti kelimenin tam anlamıyla bir cesurlar hareketiydi. O gün binbir güçlükle yola çıkan Cesurlar hareketi bugün başladığımız noktadan çok ilerledi. Ünye’de teşkilatlanma sürecini hızla sürdüren partimiz seçimlerde yer alarak kutlu yürüyüşüne başlamış oldu. Bu kongremizle partimiz daha da güçlenerek önümüzdeki seçimlere daha emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

“Yerelden Ulusala Kötü Yönetiliyoruz”

İyi Parti Ünye İlçe Başkan Adayı Feryal Çuhacı ise “yerelden ulusala ülkemiz kötü yönetimin neden olduğu çok ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ekonomik sorunlar, adalet kavramının yok edilmesi, ülkemizi yönetenlerin sığ, çağ dışı kalmış ideolojilerini topluma dikte etme çabaları. Bizler bu ülkeyi seven daha iyi olması için mücadele eden insanlarız. Yanlışları söylediğimizde uyarılar yaptığımızda akıl dışı itirazlarla karşılaşıyoruz. Bu huzurun kırıntısının kalmadığı bir yere dönüştürdüler ülkemizi. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongre ile önümüzdeki günlere daha umutla bakar durumda olacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Davamız Vatandır, Davamız Dindir, Davamız Millettir”

İyi Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya ise yaptığı konuşmada, “Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan diyen Ozan Arif’in davası neydi? Davamız neydi? Davamız vatandır, davamız dindir, davamız millettir. Davamız devletin ebediyetidir. Davamıza olan sevdamız ilelebettir. Davamızın ilelebet sürmesini istediğimiz sevdamız ise İyi Partimiz’dir. İyi Partimizin Ünye İlçe Kongresinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi.

İki listenin yarıştığı seçimde Feryal Çuhacı başkan seçildi. Rakibi Osman Karagöz 87 oy alırken Feryal Çuhacı 137 oy alarak İyi Parti Ünye İlçe Başkanı seçildi.

Feryal Çuhacı’nın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Erdem, Ahsen Oral, Berkay Torunoğlu, Nuray Savaş, Ali Arslan, Kahraman Yıldırım, Servet Zeren, Şengül Ağca, Ahmet Bıyıkoğlu, Refik Kayalı, Tuğba Çiçek, Mehmet Türedi, Cemal Sider, Hakkı Gümüş, Şule Ürer, Hasan Kıran, Davut Yılmaz, Ahmet Uğurlu, Nagihan Peker, Ekrem Tıkız, Muhammet Türkmen ve Adem Sarı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.