İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından  "Muhafazakâr iktidarımızda", aileyi, gençliği, kadını, merhameti ve adaleti maalesef muhafaza edemedik! 18 yıllık karnenin en zayıf yerleridir buralar! Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz ve "neslimiz" için de acilen tedbirler alalım. Çok geç olmadan!" dedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ ise bu tweeti alıntılayarak " Annan Planı, 19 adamızda Yunan işgali FETÖ ile işbirliği, Ergenekon/Balyoz kumpası, terörle müzakere, 5.3 milyon Suriyeli, 450 milyar dolar dış borç, satılan milli tesisler, tek adam rejimi kurulmasını hangi işlerden sayacağız acaba. Hayırlı olanlar mı?" diye sordu.

Ağıralioğlu bu soruya şimdilik cevap vermezken, her zaman yaptığı sinyalcilik ve göz kırpma operasyonunu tamamlamış oldu.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Şirin Payzın'ın programının  bir bölümünde öyle bir muhalefet ve iktidar tanımı yaptı ki Şirin Payzın "Sizi dinlerken iktidar milletvekili o konuşuyor zannettim bir anda" demek zorunda kaldı.
 

Editör: TE Bilişim