İYİ PARTİ'DE 18 MART ETKİNLİĞİ DOLU DOLU GEÇTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 11:11, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:11
 

İYİ PARTİ'DE 18 MART ETKİNLİĞİ DOLU DOLU GEÇTİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü vesilesiyle Çanakkale Şehitliği ve Diaroma Müzesi önünde lokma hayrı düzenledi. İlçe başkanları ve partililerin katılım gösterdiği etkinlikte ayrıca müze gezisi yapıldı.
İl Başkanı Tamer Akkal burada yaptığı açıklamada 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutladı. AKKAL; ÇANAKKALE VATAN SAVUNMASININ AKIL VE İMAN GÜCÜ İLE DESTANA DÖNÜŞMÜŞTÜR Şehitlik önünde bir açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal, " Bugün burada şanlı Çanakkale Zaferi'nin 103’üncü yılını kutlamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Sözlerime başlarken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yitirdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin yapı taşlarının oluşmasında kilit bir zafer özelliği taşıyan Çanakkale Zaferi, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı bizim ve dünya için en önemli savaşlardan bir tanesidir. Dünya tarihinde tek centilmenlik savaşı olarak anılan bu savaşta, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; " Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum " dediğinde 3 bin kişilik 57'nci alayı, öğretmeni, öğrencisi, doktoru, askeri, amelesi, Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i ve Arap'ıyla koşarak şahadet şerbeti içmişlerdir. Mustafa Kemal'in askeri dehasının haricinde bu savaş bu ülkenin lideri olacağının göstergesi olan bir savaştır. Çanakkale, vatan savunmasının akıl ve iman gücü ile destana dönüştü. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde destansı kahramanlık örneği gösteren, kimseye boyun eğmeyerek tüm kararlılığının gücünü ve hakimiyetini ortaya koyan askerlerimizin adını tarihe kazıdığı bu savaş sonrasında yine bir şey yapabildik diyemeyiz hatırana diyerek, 18 Mart şanlı Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü gururla kutluyorum tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum " dedi
İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü vesilesiyle Çanakkale Şehitliği ve Diaroma Müzesi önünde lokma hayrı düzenledi. İlçe başkanları ve partililerin katılım gösterdiği etkinlikte ayrıca müze gezisi yapıldı.
İl Başkanı Tamer Akkal burada yaptığı açıklamada 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutladı.

AKKAL; ÇANAKKALE VATAN SAVUNMASININ AKIL VE İMAN GÜCÜ İLE DESTANA DÖNÜŞMÜŞTÜR
Şehitlik önünde bir açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal, " Bugün burada şanlı Çanakkale Zaferi'nin 103’üncü yılını kutlamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Sözlerime başlarken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yitirdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin yapı taşlarının oluşmasında kilit bir zafer özelliği taşıyan Çanakkale Zaferi, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı bizim ve dünya için en önemli savaşlardan bir tanesidir. Dünya tarihinde tek centilmenlik savaşı olarak anılan bu savaşta, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; " Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum " dediğinde 3 bin kişilik 57'nci alayı, öğretmeni, öğrencisi, doktoru, askeri, amelesi, Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i ve Arap'ıyla koşarak şahadet şerbeti içmişlerdir. Mustafa Kemal'in askeri dehasının haricinde bu savaş bu ülkenin lideri olacağının göstergesi olan bir savaştır. Çanakkale, vatan savunmasının akıl ve iman gücü ile destana dönüştü. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde destansı kahramanlık örneği gösteren, kimseye boyun eğmeyerek tüm kararlılığının gücünü ve hakimiyetini ortaya koyan askerlerimizin adını tarihe kazıdığı bu savaş sonrasında yine bir şey yapabildik diyemeyiz hatırana diyerek, 18 Mart şanlı Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü gururla kutluyorum tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum " dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.