Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Vanlı Otel konferans salonunda düzenlenen tören, Saygı duruşu ve ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile her iki partinin İl ve İlçe Başkanları ve parti yönetimleri katıldı.

Tanıtım toplantısı ilk önce İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Murat Aşçı’nın açılış konuşması ile başladı. Aday tanıtım programına katılımlarından dolayı tüm misafirlere hoş geldiniz diyen Aşçı ‘’ 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde çok iyi çalışarak Tosya’ya İYİ bir Belediye Başkanı kazandıracağız’ ’dedi.

İlçe Başkanı Murat Aşçı’nın konuşması sonrasında İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Adayı Mustafa Güvenç yaptığı konuşmada ‘’ Tosya’nın sorunlarını ve öncelikli projeler konusunda önemli çalışmalar yaptık. İnşallah seçimlerden sonra hızlı bir şekilde ilçemizin tüm sıkıntılarına İYİ bir ekip çalışması ile son vereceğiz’ ’dedi.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yaptığı konuşmada ‘’ 6 aylık milletvekilliği dönemimde her zaman Tosya halkının yanında oldum. Tosya ekonomisinin yaşadığı sorunları her yerde gündeme getirerek çözüm aşamasında elimden geleni yaptım. Benim bu sorunları gündeme getirmem birilerini hep rahatsız etti ve sana Tosya’dan oy çıkmadı ki sen oy aldığın yerlere git dediler. Ama ben size şunu söylemek isterim yaşanan sıkıntılara ve acılara hiçbir zaman kayıtsız kalmam ve kalamam’’dedi.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ise yaptığı konuşmada ülkede yaşanan sıkıntıları dile getirerek ‘’ Sevgili Tosyalılar Mustafa Güvenç kardeşimiz pırıl pırıl temiz bir kardeşimiz.İnşallah 31 Mart seçimlerinde bu kardeşimiz Belediye Başkanı seçilir ve bizlerde her zaman yanında yer alırız’’dedi.

Program, aday ve katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim