İyi Parti Susurluk Kongresi

İyi Parti Susurluk Kongresi

Başkan Ömer Öztürk güven tazeledi.

Susurluk İYİ PARTİ olağan kongresi çoğunluğu kadınlardan oluşan büyük bir katılımla gerçekleşti.

Halen İYİ PARTİ Susurluk ilçe Başkanlığını yürüten Ömer ÖZTÜRK ve ekibinin üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeleyip görevi seçimle alarak yolumuza devam edeceğiz mesajını verdi.

Susurluk İYİ PARTİ binasın da yapılan seçimde; Müfit ÖZCAN, Nurgül İnci YILDIZ, İbrahim PAMUKÇU, Onur BANGÜR ve Ramazan Oğuz ÖZTÜRK´ten oluşan Divan kurulunun oy birliği ile seçilerek Divanın oluşması neticesinden sonra şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile ilçe Başkanı Ömer ÖZTÜRK ?ün yaptığı konuşmanın ardından yapılan Denetim ve Mali bütçenin oylanarak onaylanması çoğunluk sağlanarak yapıldı. Daha sonra seçimlere geçildi.

İYİ PARTİ Susurluk ilçe başkanlığına tek liste ile katılan Ömer ÖZTÜRK ve ekibi tüm üyelerin oylarının tamamını alarak güven tazeledi. Ekibi şu isimlerden oluştu.

/resimler/2018-2/11/2047408992601.jpg

YÖNETİM KURULU ASİL:

Baki TOPÇU, Dilek KARAKUŞ, Hüseyin Kutlu KINDIROĞLU, Halim Gülcan KURT, Mehmet ÇETİN, Ahmet ÇABUK, Tahir ZAMBAK, Erdoğan OKURLAR, Havva BİNGÖL, İsmail ÇAKIR, Zekeriya BAYRAM, Sadık BAĞIRGAN, Cevdet ÇAKMAK, Selma ŞEN, Mustafa İLGÜN, Bülent ANAR, Ahmet GÜVEN, Sevim DEMİR, Mehmet Engin ÇAPRAZ, Türkan KESKİN, Güven ARSLAN, Cengiz CİHAN

/resimler/2018-2/11/2048116493259.jpg

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Fehmi BEYTEKİN, İsmail ÖZDEMİR, Mehmet Ali KURT, Zihni OCAKTAN, Akif KAHRAMAN, Zarif KOÇ, Mehmet Ali VURAL, Ümit ÇANAKÇI, Halis KANİ, Anıl DİNÇER, Hayriye GÜRSOY, Leyla ATLI, Songül PAMUKÇU, Melahat BAYAR, Vesile OCAKTAN, Ayşe TURHAN, Vargül AYGÜL, Adnan DEMİRDAK, Ömer AVCI, İbrahim GENÇ, Cengiz AYTEKİN, Saadet KÜÇÜKDOĞANLI, Abdullah GÜLCAN´dan oluştu. İbrahim PAMUKÇU-Susurluk

/resimler/2018-2/11/2048459150159.jpg



Anahtar Kelimeler: Parti Susurluk Kongresi
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu