REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Pamukkale 24 Haziran temposunu artırdı

İYİ Parti Pamukkale 24 Haziran temposunu artırdı

İYİ Parti Pamukkale Teşkilatı 24 Haziran seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe Başkanı Adem Süpçin ve ekibi iftar ile sahur arasında 8 mahalleyi ziyaret etti, vatandaşların hem ramazanlarını, hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2018 Cumartesi, 15:47

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin ve yönetim kurulu üyeleri ile milletvekili aday adayları Mehmet Ali Uzakgider, Hüseyin Köseoğlu, Yahya Gençoğlu, Gülnur Oymak, Zafer Kaplan ve Mürşide Kaya’dan oluşan ekip, iftar öncesi mahalle ziyaretlerine başladı.

İftar ile sahur arasında Pamukkale, Develi, Akköy, Karahayıt, Yeniköy, Kurtluca, Güzelpınar ve Uzunpınar Mahallelerini tek tek ziyaret eden İYİ Parti Pamukkale teşkilatı ve milletvekili aday adayları vatandaşlarla buluştu, Ramazan’ı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Halkın sorunlarını dinleyen İYİ Partililer, halkın yaşadığı sorunları çok yakından bildiklerini ve 24 Haziran sonrası hepsini tek tek çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Ziyaretlere ilişkin bilgiler veren İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, 24 Haziran’ın çok önemli bir tarih olduğunu belirterek, bu düzenin artık değişeceğini, bunu sağlamak için de gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Liderleri Meral Akşener’in açtığı yola daha İYİ bir Türkiye için çıktıklarını ifade eden Süpçin, bu davada çok zorluk çekmelerine rağmen tüm engelleri aştıklarını dile getirdi, kimsenin korkmadığını, aksine korku dağlarını yıkmak için geldiklerini kaydetti.

Süpçin, “Aday adaylarımızı sizlere tanıtmak için tek tek her yeri geziyoruz. Sizler görüp tanıyın, söylemek istediklerinizi söyleyin, almak istediğiniz sözler varsa alın. Tüm adaylarımızdan sıradan milletvekili değil gerçekte ‘Milletin Vekili’ olmaları için söz alın diye sizlere getirdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/