SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2018 12:56

İYİ Parti milletvekili aday adayları sahada.. Canan Uçar: İyi bir Türkiye için yola koyulduk

İYİ Parti milletvekili aday adayları sahada..  Canan Uçar: İyi bir Türkiye için yola koyulduk
İYİ Parti aday adaylarından Eczacı Canan Uçar, Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek Başyazar Mehmet Şener'le seçim hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Palandöken gazetesi

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren İYİ Parti Erzurum teşkilatı, aday adaylarını sahaya indirerek esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Aday adaylarından Eczacı Canan Uçar, Palandöken Gazetesine yaptığı ziyarette, Başyazar Mehmet Şener'le düşüncelerini paylaştı. Yapılacak seçimde partilerinin iddialı olduğuna vurgu yaparak, " ülkemiz her konuda zor günler geçirmekte, bunun için iktidarda kan değişikliği şart. Bizler, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in çizdiği yolda yürümeye kararlıyız. Erzurum özelinde ne kadar güçlü olduğumuzu ve şu andaki iktidara alternatif olarak gösterildiğimizi rahatlıkla görmekteyiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe ve el ele yolumuza devam edeceğiz. Bunun için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Erzurum'da gördüğümüz ilgi bizlerin ne kadar haklı bir davada olduğumuzun kanıtıdır," dedi.

Canan Uçar'a başarılar dileyen Başyazar Mehmet Şener, " en başta demokrasilerin olmazsa olmazı olan seçimlerin huzur içinde geçmesi herkesin önceliği olmalı. Bu konuda alınan tedbirler devletimizin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Seçime giren tüm partilerin tek amacı, ülkemizin refah seviyesini yükseltmek olduğunu biliyoruz. Size ve partinize başarılar dilerim," diye düşüncelerini söyledi.

Etiketler : iyiparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.