Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Öyle Yaparsanız Demokrasiyi Öldürürsünüz!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Öyle Yaparsanız Demokrasiyi Öldürürsünüz!

ISPARTA 3.07.2020 16:26:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; 
Öyle Yaparsanız
Demokrasiyi
Öldürürsünüz!
TBMM Adalet Komisyonu’nda baroların yapısının değiştirilmesine ilişkin düzenlemenin de yer aldığı Avukatlık Kanunu görüşmeleri devam ederken Isparta Baro Başkanının da bulunduğu 33 ilden gelen baro başkanları Ankara'da toplandı. İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Baro Başkanı ve ekibi ile birlikte diğer Baro Başkanlarını karşılayarak, destek verdi.
 
ANKARA’DAKİ EYLEME
ISPARTA BORASU DA KATILIYOR
Milletvekili Aylin Cesur sosyal medya hesabından fotoğraf ve görüntüleri paylaşarak; "Isparta Barosu Başkanı’mız ve Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Semiz’i TBMM’nde Çankaya kapısında karşıladım. Onlar dışarda, biz içerde adaletin son kalesi savunmayı ve onların Barolarını ama aslında demokrasiyi korumaya kararlıyız!.
AYLİN CESUR BARO
BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
Sabah 4:30’da biten Adalet Komisyonundan çıktık ve sabah ezanı okunurken Türkiye’nin her yerinden gelen ve Meclise alınmadıkları İçin Çankaya Kapısında saatlerdir bekleyen Baro Başkanlarımızı yeniden ziyaret ettik ve neden oradalar kayda aldık. Kayda geçsin; bugün demokrasiye salladığınız neşter ile katledilecek olan hukuk ve demokrasi var ya hani; o herkese lazım da, yarınsa en çok size lazım olacak!” dedi.
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °