İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den AA'ya manipülasyon tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
© 
By Euronews
Haberi paylaşınYorumlar
Haberi paylaşınClose Button

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, vatandaşların Anadolu Ajansı'nın manipülatif sonuçlarına aldırmadan sandık başlarından ayrılmamasını istedi

REKLAM

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, vatandaşların Anadolu Ajansı’nın manipülatif sonuçlarına aldırmadan sandık başlarından ayrılmamalarını istedi.

Akşener, sosyal paylaşım platformu Twitter’dan paylaşımlarda bulundu. Oy kullanım süresinin sona ermesinden sonra bulunduğu paylaşımda görevli ve müşahitlere teşekkür eden Akşener, şunları kaydetti:

“Sandıklara tüm engel ve zorluklara rağmen sahip çıkan tüm görevli ve müşahitlerimize yürekten teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi sıra oy sayımını güvence altına almada. Aynı ruh ve özveriyle çalışmaya devam, güneşin doğması yakın! Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Kısa bir süre önce yeni bir paylaşımda bulunan Akşener, Anadolu Ajansı’nın manipülatif sonuçlar verdiğine dikkati çekti. Akşener, “Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA’nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz!” ifadesini kullandı.

Haberi paylaşınYorumlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Bekaroğlu: AA sonuçları bizdekilerle örtüşmüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olağanüstü kurultay kararı aldı

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Can Atalay kararına kim ne dedi?