Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çarşamba günü başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na “Bugün Türkiye’de tek bir siyasi partimiz var o da Albayrak Partisidir” diyerek tam destek veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından bugün İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Millletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Çark Caddesi’ndeki tüm esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak Mehmetçiğe moral verdi.

4000'den fazla Türk Bayrağı'nın dağıtıldığı etkinliğe, vatandaş büyük ilgi gösterdi. Binlerce vatandaşa evlerine asmak üzere dağıtılan bayraklar dakikalar içinde tükendi. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır " Şu anda Suriye'nin kuzeyinde sürdürülen Barış Pınarı harekatında görev alan bütün Mehmetçiklerimize buradan dualarımızı ve desteğimizi gönderiyoruz. Yaptığımız bu etkinlikle onlara bir nebze moral verebilirsek ne mutlu. Bütün Sakaryalılar dağıtılan bu bayrakları evlerine asacaklar ve Büyük Türk Ordusu'nun arkasında olduğunu bir kez daha gösterecek. Allah şanlı ordumuzun ayağına taş değdirmesin, Allah yar ve yardımcıları olsun " dedi.

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise " Biz bugün iç siyaseti bir tarafa bıraktık, bütün gücümüzle şanlı ordumuza destek veriyoruz. Yüce Allah'ın izniyle kahraman Mehmetçiğimiz bu harekattan zaferle dönecektir ve hain terör örgütlerine hak ettikleri dersi verecektir. " dedi

Editör: TE Bilişim