25 Nisan 2024 Perşembe   

İYİ KALPLER SALONA SIĞMADI

İYİ KALPLER SALONA SIĞMADI
 

Bayrampaşa'da geçtiğimiz yıl kurulan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. yılını coşkuyla kutladı.
Bayrampaşa Belediyesi Tuna Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye çok sayıda davetli katılınca 250 kişilik salon hınca hınç doldu.
İyi kalpler adeta salona sığmazken, geceye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Adalet ve Kalkınma Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yaşar Kaba, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa Sınav Koleji Kurucu Müdürü Hasan Mutlu, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yılmaz Ergin, derneğin yüzü, sunucu ve manken Şenol İpek, sanatçılar Mehmet Çimen, Doğan Kasapoğlu ve Folklör ekibi (Rumelili Doğan), Bayrampaşa Balkan Halk Dansları Başkanı Adem Gürel ve ekibi, Vizyoner Kadınlar Derneği Başkanı Gülçin Mete, Kastamonu Kadınlar Derneği Başkanı Emine Çelik, Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Muhammet Sancaktar, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi Tolga Güneş, Rumeli Türkleri Derneği Gençlik Kolları Başkanı Uğur Kalyoncu, Türkiye Bosna Sancak Derneği Gençlik Kolları Başkanı Merve Büyükbayrak, Rumeli Balkan Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Aksoy, Bayrampaşa Ordulular Derneği Başkanı Ümit Akbaba, 28 Giresunlular Derneği Başkanı Murat Cenğer, Gönüllerin Başkanı Nurettin İleri, Vatan İlkokulu Müdürü Şehmuz Delibaş, Eyüpoğulları İnşaat firmasından Selami Eyüpoğulları ve Eren Eyüpoğulları, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, Balkan Sürücü Kursu’nun kurucularından ve derneğin yöneticilerinden Fatih Bayraktar, gecede büyük emekleri olan Eymen Giyim’den Ediz Muratoğlu, Gül Urfa Aile Kebap ve Lahmacun Salonu işletmecilerinden Halil İbrahim Kayatepe, Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi ve Ekibi, Bayrampaşa TV ekibi, derneğin gönüllüleri, yerel basının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.  

DİŞÇİ: İYİ KALPLİLERİN SAYIYI ARTIYOR
Gecede bir konuşma yapan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi, derneğin geride kalan bir yılında yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Bir çok iyi kalpli insanın derneğin çalışmalarında kendilerini desteklediğini belirterek, “Derneğimizin 1. yılı gecesinde bizlerin yanında olan herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca Mekanın temininde emeği geçen ağabeyimiz Recep Kurtuluş, mekanın işletmecisi Muammer Duman ve Tuna Sosyal Tesisleri çalışanlarına, muhasebecimiz Ramis Karamanoglu, Çolakoğlu İnşaat’tan Kamil Çolakoğlu’na, Bayrampaşaspor Başkanı Cengiz Günaydın, Altıntepsispor Başkanı Okan Turan, Başakşehir Futbol Kulübü’nden milli futbolcumuz Arda Turan’a, Beşiktaş’ın kaptanı Necip Uysal’a ve formasını bize temin eden Tolga Güneş’e ve tabi ki değerli ağabeyim, Genel Sekreterimiz ve gecenin sunucusu İlyas Çağlayan ile birlikte bu gecede büyük emeği olan Kadın Kolları Başkanımız Ebru Yenidoğan ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum. İyi kalplilerin sayısının her geçen gün artmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Geceden elde edilen gelir ile Bayrampaşa Vatan İlköğretim okulunun eksikleri giderilecektir. İyi kalpliler iyi ki varsınız. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

AYDINER: BAYRAMPAŞA'DA İHTİYAÇ SAHİBİ KİMSE KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALIYIZ
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de gecede yaptığı konuşmada, İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin kuruluşunun birinci yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Yerel yönetimler kadar çeşitli dernekler ve sivil toplum kuruluşları da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak adına önemli çalışmalar yapmaktadır. Bayrampaşa Belediyesi olarak Hayır Kapısı ile ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin ve insanlarımızın yanında oluyoruz. Adem ve İlyas kardeşlerimizi ve Fatih Bayraktar kardeşimizi iyi tanıdığım ve derneğin çalışmalarını çok iyi bildiğim için Bayrampaşa'dan başlayan bu iyilik gönüllüleri şimdi Türkiye'ye yayıldılar. Bir çok STK'mız var, Hayıra hizmet etmek çok önemli bir görevdir. Satışa sunulacak formaların gelirlerini de Vatan İlköğretim Okulu'na bağışlayacaklarını açıklamaları da çok önemli bir davranış. Derneğin yönetiminde çok değerli kardeşlerimiz var. Belediye Başkanınız olarak üzerimize düşen ne varsa yanınızdayım. Biz Bayrampaşa'da bir tane garip guraba bırakmayacağına kadar hep beraber yapmak zorundayız. Karnı açlar varken tok yatanlar bizden değildir. Hazreti Ömer'in adaletini nasıl kendi devrinde sağladıysa bizler de ihtiyaç sahili insanların yanında olmalıyız. Bayrampaşalılar olarak hep beraber yardım çalışmaları yapmalı, ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmalıyız. İhtiyacı olan insan istemez. Önemli olan ona ulaşmaktır. Madde aleminin yanında mana alemini unutmayınız. Dolu dolu faaliyetler yaptıkları için derneğimizi kutluyorum. Bu diğer STK'lara da örnek oluyor. Dernekler de İyi Kalpler'in yanında olarak kendilerine destek oluyorlar. İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin en önemli özelliklerinden birisi aileler kadar çocuklara da önem vererek onların ihtiyaçlarını ve hayallerini giderme yolunda çalışmalar yapması. Derneğin birinci kuruluş yılının tekrar hayırlı olmasını diliyor, Adem Dişçi ve İlyas Çağlayan kardeşlerimin nezdinde tüm dernek yönetimini ve gönüllülerini yaptıkları bu hayırlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLARDAN İYİ KALPLER’E BAŞARI DİLEĞİ
Gecede birer konuşma yapan AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yaşar Kaba ve Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar da derneğin birinci kuruluş yılının hayırlı olmasını dileyerek başarılı çalışmalarının devamını dilediler ve her zaman İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin yanında olacaklarını ifade ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından derneğin tanıtım yüzü sunucu-manken Şenol İpek’in sunumuyla, Bayrampaşa’nın ünlü futbolcuları olan, Başakşehir Futbol Kulübü’nde oynayan Arda Turan ile Beşiktaş’ta forma giyen Necip Uysal’ın formaları derneğe gelir getirmesi amacıyla açık arttırmaya çıkarıldı. Arda Turan’ın formasını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Altıntepsispor formasını iş adamı Sinan Kökmen, Bayrampaşaspor formasını Bayrampaşa Sınav Koleji Kurucu Müdürü Hasan Mutlu, Beşiktaşlı Necip Uysal’ın formasını ise Hamit ve İbrahim Kabul aldı. 
Gecede daha sonra derneğe katkıda bulunanlara plaket takdiminde bulunuldu.
Plaket takdiminin ardından 
sahne alan Mehmet Çimen, Doğan Kasapoğlu ve Folklör ekibi (Rumelili Doğan) ve Bayrampaşa Balkan Halk Dansları ekibi davetlilere müzik ziyafeti sundular.

 

 

Tarih: 02 Aralık 2019 Pazartesi    Hit: 4373

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol