“İYİ BİR AYKUT BOLUSPOR’A HİZMET EDECEK”

18 Ocak 2021

Beypiliç Boluspor’un Antalya Belek kampı tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlı oyuncular yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların tecrübeli stoper oyuncusu...

Beypiliç Boluspor’un Antalya Belek kampı tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlı oyuncular yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların tecrübeli stoper oyuncusu Ayku Demir özel açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

Aykut Demir, Boluspor’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Güzel bir kariyer geçirdim ve kariyerimi şuanda Boluspor’da sürdürüyorum. Burada olmaktan mutluyum. Güzel bir ortam var. İyi bir kulüp idaresi var. İnşallah, biz de bunu güzel bir şekilde taçlandırıp Boluspor’u istenilen seviyeye getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bireysel bir durum olmadığı için elimizden gelen katkıyı vereceğiz inşallah. Niyetimiz bu” şeklinde konuştu.

“LİGİN İKİNCİ YARISINA DAHA İYİ BİR AYKUT, BOLUSPOR’A HİZMET EDECEKTİR”

Ligin 15. haftasında oynanan İstanbulspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlığa ilişkin konuşan tecrübeli oyuncu, “Bu sezon ufak tefek sakatlıklar geçirdim. Aslında benim için çok alışkın olduğum bir durum değil. Sezon başı Erzurumspor’dan ayrıldığım için yalnız çalışmak zorunda kaldım. İster istemez onun etkisi var. İstanbulspor maçında, arka adalemde ufak bir yırtık oluştu. Tabi maçların yoğunluğu, sık sık aralıklarla oynanan maç programı da bunu tetikledi. Şuan iyiyim, takımla beraber çalışmalara başladım. İnşallah ligin ikinci yarısına daha iyi bir Aykut, Boluspor’a hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLA BULUŞMAMAK ÇOK ÜZÜCÜ”

Aykut Demir, pandemi nedeniyle maçların seyircisiz oynanmasının üzücü bir durum olduğunu dile getirerek, “Taraftarla buluşamadık. Bir futbolcu için çok üzücü bir durum. Boluspor taraftarı bize güvensin. Bu yıl, taraftarsız bir sezon oldu ama inşallah en kısa zamanda onlarla beraber bu yükü yükleneceğiz. Boluspor’u Süper Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“BOLU’DAN HELİKOPTERLE GÖTÜRDÜLER”

Son olarak geçmişte Bolu’da yaşadığı bir anısını paylaşan Demir, “Gençlerbirliği’nde oynarken Bolu’da kamptaydık. Trabzonspor da beni Bolu’dan helikopterle transfer etmişti. O açıdan daha önceden Bolu’da bir anım var” dedi.

2322 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11054515838623