"İttifakın asıl patronu çıktı postayı koydu!"

"İttifakın asıl patronu çıktı postayı koydu!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'nde konuştu.

İstanbul'u fethederek çağ açıp çağ kapan sultan bir şehri imar etmekten, bir halkın kalbini kazanmaktan büyük bir hüner yoktur diyor. Vatandaş 'Allah razı olsun' dedikten sonra akan sular durur. Tüm belediye başkanlarıma söylüyorum; halkımın gönlünü kıran benim de gönlümü kırmış olur. Biz gönüller kırmaya değil, gönüller yapmaya geldik.

Sadece bize oy veren vatandaşlarımız için değil 82 milyonun her bir ferdi için çalıştık.Sandıkta verilen görevin hakkını sahada ter dökerek ödemeye gayret gösterdik. Gece gündüz demeden mücadele ettik.

"HATAY'DA BARAJ YOK Kİ DİYOR..."

Buradan sizlerin aracılığıyla tüm Türkiye'ye bir kez daha şu gerçeği ifade etmek istiyorum. Bize oy versin, vermesin her bir kardeşimin şuna dikkatini çekmek istiyorum. Siyaset özünde hizmet yarışıdır. Yalan değildir. Yalandan büyük bir felaket olamaz. Ben Hatay'da 6 baraj yaptık diyorum, ana muhalefetin başındaki zat "Hatay'da baraj yok ki" diyor. Senin kılavuzun kim ona bak. Bunun kılavuzu karga. Her şeyiyle televizyonlara talimatı verdim, bütün barajlarımızı yayınlayın. Bu adam nerede hangi barajlarımız var görsün. Akşam yalan, sabah yalan. Biz bunun yalanları nedeniyle biz aldığımız tazminatlardan bıkar hale geldik. Ama bu bıkmadı, şimdi milletvekilleri 5'er bin lira yardım sandığına para atıyorlar.

Bizim siyasetimiz özgülük, demokrasi siyasetidir. Bizim siyasetimiz gönül siyaseti, gönülleri kazanma siyasetidir. Gönle giren her şey göze de hoş gelir. Seçim sandıktan önce kalplerde kazanılır. Bizim insana, milletimize, siyasete bakış açımız budur. Biz gönül yapmanın, gönüller kazanmanın derdindeyiz. Biz şehirleri ayağa kaldırmanın derdindeyiz. Biz Türkiye'yi dünyanın en güçlü 10 devletinden biri yapma peşindeyiz.

31 Mart sonrasında da milletimize projelerimiz dışında en önemli vaadimiz olan gönül belediyeciliği sözünü veriyoruz. Kim ne derse desin Türk milletinin en büyük güç kaynağı kardeşliğidir, dayanışmasıdır. Bu milletin en önemli özelliği küllerinden yeniden doğmayı başarmasıdır. Dünyada bu kadar kısa süre içinde bizim kadar ağır saldırıya maruz kalan ayakta kalan başka ülke yoktur.

Son 6 yıl içinde Gezi'deki sokak teröründen ekonomik sabotajlara kadar Ankara'nın şahit olmadığı hiçbir saldırı kalmadı. Ankara bunların üstesinden gelerek daha iyiye doğru yol aldı. Ankaralı kardeşliğinden taviz vermedi, sinmedi, pusmadı, geri adım atmadı, hainlere boyun eğmedi.

"GİTMEMEZLİK YAPMAYIN"

Bizim siyasetimiz kavga değil kardeşlik, aşk siyasetidir. Seçim sandıktan önce kalplerde kazanılır. Türk milletinin en büyük güç kaynağı dayanışmasıdır. Onca badireye rağmen küllerinden yeniden doğmasıdır. 31 Mart'ta sandıklara koşmanızı bekliyoruz, gitmemezlik yapmayın.

"4'LÜ ÇETEYLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçime partiler ittifak halinde girdi. Biz MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Karşımızda dörtlü çete var, Kandil'den yönetiliyor. Bu çeteyle bir mücadele vereceğiz.

"ANKARA'YI SAHTE İMZAYLA SENET İMZALAYANLARA TESLİM EDEMEYİZ"

Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlara Ankara'yı teslim edemeyiz.

"İTTİFAKIN PATRONU ÇIKTI POSTAYI KOYDU"

Bay Kemal ve hanımefendi ittifakın asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali kendileri inkar edince milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. İttifakın asıl patronu çıktı, postayı koydu."

Etiketler :