Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder, Afşin İtfaiyesini ziyaret etti

Dün gece 22:45 sularında Erçene güzergahında meydana gelen kazada bir otomobilin İtfaiye aracına çarpması sonucu 2'si İtfaiye Personeli, 1'i çocuk toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralıların Afşin Devlet Hastanesinde tedavisi sürerken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder Afşin İtfaiyesini ziyaret ederek yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder, “ Hava sıcaklıklarının artması ve ilçe genelinde artan yangın olaylarından dolayı İtfaiye ekipleri ortalama 10 yangına müdahale ederek yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Ayrıca dün akşam itfaiye ekibimiz Kabaağaç mahallesinden gelen asılsız ev yangını ihbarından dönerken Erçene mahallesi civarında bir otomobille kaza yaptı. Kazada korkulan olmadı ve maddi hasarla kaza atlatıldı. Bu vesile ile personelimize ve kaza yapan aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

Son zamanlarda artan yangın olaylarına da değinen Küçükönder, “ İlçede son günlerde, İnsanların tüm uyarılara rağmen anız yakması itfaiye personeline zor anlar yaşatıyor. İtfaiye ekibinin son hızla yangınlara müdahale etmesi olası faciaları da önlüyor.Bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi