DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İSU’da Ekipler 7/24 Görev Başında

Son Güncelleme :

12 Ağustos 2019 - 17:31

/ kez okundu.
İSU’da Ekipler 7/24 Görev Başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kurban Bayramı tatilinde görevinin başında bulunan nöbetçi ekipleri şantiyelerde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ali Sağlık, görevi başındaki ekiplere özverilerinden dolayı teşekkür etti.

EKİPLER 7/24 GÖREV BAŞINDA

Kocaeli’de 7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla çalışan İSU ekipleri, Kocaelilerin huzurlu bir bayram geçirmeleri için altyapı hatlarının düzenli çalışması ve olası arızalara karşı  görevlerinin başında bulunuyor. Kocaeli genelinde 12 ilçe şube müdürlüğü personeli, arıza ihbar hattı ALO 185 çağrı merkezi, içmesuyu ve atıksu terfi merkezleri ile SCADA Merkezinde bayram boyunca nöbetçi İSU ekipleri görevlerine devam ediyor.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve beraberinde Özel Kalem Müdürü Ramazan Kocabıyık’la İzmit Şube Müdürlüğü, Derince Şube Müdürlüğü ve Körfez Şube Müdürlüğü şantiyelerini ziyaret etti. Şube müdürlerinin de hazır bulunduğu şantiyelerde içme suyu, kanalizasyon, kanal temizleme ve vidanjör ekiplerinden oluşan nöbetçi ekipler ile görüşen Genel Müdür Ali Sağlık, çalışanların bayramlarını kutladı.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK; ” MUTLU ŞEHİR KOCAELİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İlimiz genelinde çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Genel Müdür Ali Sağlık;”  Nöbetçi ekiplerimiz Kurban Bayramı süresince görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiriyorlar.Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadık.Vatandaşlarımızı mutlu edebilmek için elimizden gelen her türlü emeği azami gayretle gösteriyoruz. Mutlu şehir Kocaeli için insan ve çevreye değer veriyor bu bilinçle görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bu vesileyle kendilerine göstermiş oldukları emek ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyor, kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.