İstinat Duvarları Boyanarak Estetik Bir Görünüm Kazandırılıyor

İstinat Duvarları Boyanarak Estetik Bir Görünüm Kazandırılıyor

Yayın: 21.08.2019 01:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından, kentte görüntü kirliliği oluşturan duvarlar boyanarak rengarenk bir görünüme kavuşturuluyor.

Karabük Belediyesi, Karabük’ü daha güzel ve rengarenk bir görünüme kavuşturmak için kent estetiğine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla estetiği ön plana çıkarmak istediklerini ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yaptığımız her çalışmada gerek asfalt gerekse çevre düzenlemeleri ve yatırımlarda görsel estetiğe büyük önem veriyoruz. Çevremizi güzelleştirmek adına boş duvarlar, istinat duvarları ve okul duvarlarını boyayarak estetik bir görünüm kazandırıyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.