HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Mart 2019, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO)tarafından 15 Mart 2019 cuma günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) İstihdam Seferberliği 2019 Bilgilendirme Semineri düzenlendi.
İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti  

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganıyla başlatılan istihdam seferberliği kampanyası için bilgilendirme semineri düzenlendi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 15 Mart 2019 cuma günü LYKA’da düzenlenen seminere Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Kırklareli İl SGK Müdürü Tahsin Halıcı, İl SGK Müdür Yard. Şenol Genel, İŞKUR İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Aytaç Aksoy; Lüleburgaz’ın önde gelen firmaların yöneticileri ile Yeminli ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli “25 Şubat 2019 tarihinde TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklığlu‘nun ev sahipliğinde, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımıyla “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı.

İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında bölgemiz iş dünyasına ve girişimcilerimize 7 farklı teşvik sunulmakta ve bu teşviklerin pek çoğu işletmelerimize önemli katkı sağlayacak destekler olduğunu düşünmekteyim. Teşvikler İlgili Detaylı Bilgilendirmeyi birazdan SGK ve İŞKUR Yetkilileri yapacaklardır.

Bu teşvikler konusunda şirket sahipleri ve yöneticileri kadar muhasebecilere ve şirketlerin insan kaynakları yöneticilerine de büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda onlardan ekstra hassasiyet bekliyoruz.

Buradan iş dünyasına çağrıda bulunuyoruz. Gelin bu tarihi teşvikten yararlanın. Dünün en çok kazananları, Türkiye’ye yatırım yapanlar, Türkiye’de istihdam sağlayanlar oldu. Yarının en çok kazananları da, bugün Türkiye’ye yatırım yapanlar, insanımıza istihdam sağlayanlar olacak.

Bereketli ve umut dolu bir güne merhaba demek için, Burada iş var, burada aş var, burada gelecek var diyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunar, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek