Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSTE’Lİ ÖĞRENCİLER SOKAĞI OYUN YERİNE ÇEVİRDİ

İSTE’Lİ ÖĞRENCİLER SOKAĞI OYUN YERİNE ÇEVİRDİ

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocukların oyun alanlarının daralmasına ilginç bir çalışma ile dikkat çekti.


İskenderun Teknik Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri betonlaşan kent merkezlerinde çocukların oyun alanlarının daralmasına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak amacıyla bir projeyi sokağa taşıdı.
Şehir merkezinde çocukların oyun alanlarının bulunmaması ve azlığına işaret etmek isteyen bir grup İSTE’li öğrenci Pac meydanında bulan pasajın ortasına iple salıncak kurdu ve çocukların salıncak keyfi yaşamasını sağladı
İskenderun Teknik Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri Adem Çakır, Şahap Karataş, Alican çolak, Fuat Özer, Ahmet Zafer Kır ve Ahmet Bekik’in hazırlayarak uyguladığı projeden en çok çocuklar memnun oldu. Üzerinde İskenderun Teknik Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu afişi bulunan salıncağa binen çocuklar projenin keyfini çıkardı. Ayrıca öğrenciler ile çocuklar hazırladıkları dövizlerde yazıkları mesajlarla oyun oynayacak alanı istedi, yetkililerin bu konuya duyarlılık göstermesini istedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER