İstediği kadar inkar edilsin gerçek olan bu. 1 liralık ekmek kuyruğu. İsmail Saymaz paylaştı

İstediği kadar inkar edilsin gerçek olan bu. 1 liralık ekmek kuyruğu. İsmail Saymaz paylaştı
Salgın döneminde uzun kuyruklar oluşmaya devam eden İBB’ye ait Halk Ekmek büfelerinin önünde oluşan kuyruklar Türkiye’deki ekonomiyi gözler önüne serer nitelikte. Vatandaşın, ucuz ekmek yiyebilmek için kuyruk beklediği anları Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medyadan paylaştı. Ayrıca, vatandaşın ucuz ekmek alması için artırılması istenen büfelerin engellenmek istenmesi bir kez daha akıllara geldi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik bunalım halk ekmeklerin önündeki kuyrukları arttırdı. Fırınlardan yarı fiyatına ekmek satan Halk Ekmek’e olan talep her geçen gün artıyor. Korona virüs salgınıyla birlikte ekonomik şartların zorlaşmasıyla alım gücü düşen vatandaş, ucuz ekmek için İstanbul Halk Ekmek büfelerinde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Gazeteci İsmail Saymaz, Kasımpaşa’da oluşan Halk Ekmek kuyruğunu çekip paylaştı. Saymaz''ın paylaştığı fotoğraf adeta bir Türkiye gerçeğini ortaya çıkardı. Ayrıca, vatandaşın ucuz ekmek alması için artırılması istenen büfelerin engellenmek istenmesi bir kez daha akıllara geldi.

Saymaz söz konusu görüntüleri, “An itibariyle Kasımpaşa’da halk ekmek kuyruğu...” notuyla paylaştı.

İşte o fotoğraf: