İşte yeni Citroen C4’ün Türkiye’ye geliş zamanı!

İşte yeni Citroen C4'ün Türkiye'ye geliş zamanı!

Tamamen elektrikli Citroen e-C4 ve yeni C4 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Elektrikli Citroen e-C4 ve yeni C4 2021 yılında Türkiye’ye gelecek.

05 Temmuz 2020 - 03:28 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 03:31

Citroen Türkiye Pazarlama Direktörü Selen Alkım’ın yaptığı açıklama şöyle, “Avrupa’da aralık ayından itibaren tüketicilerle buluşacak. Aslında biz Türkiye’ye biraz daha erken getirmek istiyorduk mart ayı gibi ama mayıs ayına kaydı. Mayıs ayında lanse edeceğiz yeni C4’ü” dedi.

citroen c4

Citroen Türkiye Pazarlama Direktörü Selen Alkım’ın basım mensuplarıyla online bir toplantı düzenledi. Koronoavirüs salgınından dolayı süreçte aksama yaşamamak için birçok işlemlerini online devam ettiğini paylaştı. Otomobil pazarında geçen yıla oranla yüzde 343’le en fazla büyüyen marka olduklarını, bu başarıyı C3 Aircross ve C5 Aircross modellerine borçlu olduklarını dile getirdi. “Mayıs ayı sonu itibarıyla yüzde 4,1’lik bir pazar payına ulaştık.” dedi.

citroen c4 et e c4

Selen Alkım Citroen C4 Türkiye’ye geliş tarihi hakkında yaptığı açıklama şöyle, “Biz de aslında en erken zamanda Türkiye lansmanını yapmak isterdik. Ama üretim planlamasında ülkelere birtakım dalgalar halinde planlıyorlar, birinci dalga, ikinci dalga ve üçüncü dalga ülkeleri olarak. Bizim de planlamamız tamamen global kararıyla mayıs ayına kaldı. Pandemi olmasaydı ilk planlama şubat ayıydı. Ama salgın nedeniyle maalesef üretimde birtakım sarkmalar oldu ve Avrupa’nın da üretimi sarktı dolayısıyla bizimkisi de silsile halinde sarkmak durumunda kaldı.” dedi. Yeni elektrikli Citroen e-C4 ve yeni C4 2021 yılında Türkiye’ye gelecek.” dedi.

citroen c4 et e c4 4

Ayrıca koronavirüs salgınının az da olsa kontrol altına alınmasıyla pademi sürecinde 4 bin araç getirdiklerini paylaştı. Akın,“Bunların bazıları bizim araç tanımlamalarımıza uymuyordu bazıları uyuyordu. Ama buna rağmen aslında hem bayilerimizi hem de müşterilerimizi mağdur etmeden güzel satışlar yakalayabildik. Bunun sebebi hem bayilerimizin güçlenmesi hem de bizim markamıza yaptığımız yatırım.

cl 20.024.0121 1280x720

Bizim hedefimizin pazar payımızı yılın ikinci yarısında da aynı şekilde devam ettirebilmek. Haziran ayını sizler de gözlemliyorsunuzdur, hepimizi mutlu eden verimli bir ay gerçekleşiyor. Showroomlar çok dolu. Google aramaları web sitesi istatistikleri ciddi anlamda artış gösterdi. Dolayısıyla tüm otomobil sektörü için yılın sonuna kadar umarım aynı şekilde müşteri algısı ve ilgisi devam edecektir diye düşünüyorum.” dedi.

CL 20.013.007

resized 5546b 57618f03indir

yeni citroen c4

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...