Arama Logo

Trabzonspor'un ilgilendiği genç futbolcular




7
NURİ EMRE AKŞİT
Ajax altyapısından yetişen 17 yaşındaki stoper, geçen sezon Ajax'ın U17 takımında 18 maçta forma giydi. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Nuri Emre, sol ayaklı olması ve yüksek tekniğiyle Avrupa'da dikkat çekiyor.
NURİ EMRE AKŞİT
6
ALİ EREN İYİCAN
Osmanlıspor altyapısından yetişen 19 yaşındaki sol bek, 2018'in Şubat ayından beri A takımda forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig ve Türkiye Kupası'nda 9 maçta oynayan Ali Eren İyican, 698 dakika sahda kaldı.
ALİ EREN İYİCAN
5
ALİ ÜLGEN
Galatasaray'ın altyapısından yetişen Ali Ülgen, Osmanlıspor'un yolunu tuttu. Ndiaye transferi karşılığından başkent ekibine transfer olan 19 yaşındaki oyuncu sağ bek pozisyonunda oynuyor. Geçtiğimiz sezon 4 maça çıkan Ali Ülgen, 1 asist yaptı.
ALİ ÜLGEN
4
BERKAY ÖZCAN
Karlsruhe altyapısından yetişen Berkay Özcan, Stuttgart ve Wolfsburg'un 17 takımlarında oynadıktan sonra Stuttgart'ın A takımında 3 sezon geçirdi. 46 maçta 4 gol, 7 asistlik performans sergileyen orta saha oyuncusu, geçen sezonu Hamburg'ta kiralık olarak geçirdi. Berkay, Hamburg formasıyla 20 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı.
BERKAY ÖZCAN
3
MEHMET ÖZCAN
Adana Gençlerbirliği altyapısından yetişen 20 yaşındaki oyuncu, 2017 yılından beri Eskişehirspor'da forma giyiyor. Orta saha pozisyonunda oynayan Mehmet Özcan, geçen sezon 34 maçta 2 asist yaptı.
MEHMET ÖZCAN
2
MEHMET FEYZİ YILDIRIM
Eskişehirspor altyapısında futbola başlayan Feyzi Yıldırım, Afyet Afyonspor, Nazilli Belediyespor ve Nigde Anadolu takımlarında kiralık olarak oynadı. Eskişehirspor'da 41 maçta görev alan 23 yaşındaki sağ bek, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.
MEHMET FEYZİ YILDIRIM
1
İSMAİL ÇOKÇALIŞ
Trabzonspor'un radarına Bursaspor'dan İsmail Çokçalış da girdi. Milli Takım'ın U-19 takımında da oynayan 21 yaşındaki sağ bek için Timsah'ın yeni yönetimiyle masaya oturuldu. Karadeniz ekibinin bu transferde çok istekli olduğu vurgulandı.
İSMAİL ÇOKÇALIŞ