GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İŞTE SON ANKET: TÜRKİYE ‘HAYIR’ DİYOR

İŞTE SON ANKET: TÜRKİYE ‘HAYIR’ DİYOR

Tarih 24 Mart 2017, 22:22 Editör Dursun ONUR

TIME KAYNAK HABER - Kamuoyunun nabzını en iyi tutan ve isabetli araştırmalarıyla bilinen bağımsız araştırma şirketi açıkladı.
Gerek seçim ve gerekse referandum sonuçlarını en iyi tahmin eden araştırma şirketi olan Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi (AKAM) son referandum anketini açıkladı.


Tahminleriyle başarısı su götürmeyerek rüştünü ispat eden Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi (AKAM) son referandum anketini açıkladı.

Araştırmaya katılan kişilerin yüzde 55.53'ü 16 Nisan’da yapılacak anayasa referandumuna ‘Hayır’ dedi.

'HAYIR'CILAR YÜZDE 55

Türkiye’de 26 il ve ilçelerinde 2032 kişinin katılımıyla 18-22 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre, ‘16 Nisan referandumunda ne yönde oy kullanacaksınız?’ sorusuna katılımcıların yüzde 40.63’ü ‘Hayır', yüzde 32.54’ü ‘Evet' derken, yüzde 14.76’sı oy kullanmayacak, yüzde 12.7’si ise kararsız.

Ancak kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtılınca, anket sonucunda yüzde 44.47’lik ‘Evet’ oranına karşılık yüzde 55.53’lük oran ile ‘Hayır' oyu referandumda galip geliyor.

AKAM HİÇ YANILMADI.

Bakın.,

Hala.

Kafanız karışıksa.

A dostlar...

Arşive gidin.

Zahmet olacaksa...

Yormayın kendinizi.

Biz....

Hatırlatma yapalım.

Malumun ilanı olsun.

Bilindiği gibi.

Hükümete yakın manipülasyoncu algı mühendisi yalama ve yalaka besleme araştırma şirketleri her seçimde nal toplarken kamuoyunun nabzını en iyi tutan şirket olarak tanınan Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi (AKAM) gerek 2014 cumhurbaşkanlığı ve gerekse 2015 genel seçimlerinde en isabetli sonucu veren iki şirketten biri olarak bütün dikkatleri üzerinde toplamıştı.

E biline...


Bu haber 2988 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi