İşte 'Şöhretler Karması'nın Sürpriz Kadrosu

İşte 'Şöhretler Karması'nın sürpriz kadrosu

  1. Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanacak.

    Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanacak.

  2. AK Parti Yalova Milletvekili ve Merkez Gençlik Kolları Başkanlığını da yürüten Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da 18-21 Ekim'de "Ziraat Bankası Gençlik Festivali"nin düzenleneceğini hatırlatarak, bu organizasyonun bir süredir başlatılan festivaller dizisinin son durağı olduğunu söyledi.

    AK Parti Yalova Milletvekili ve Merkez Gençlik Kolları Başkanlığını da yürüten Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da 18-21 Ekim'de "Ziraat Bankası Gençlik Festivali"nin düzenleneceğini hatırlatarak, bu organizasyonun bir süredir başlatılan festivaller dizisinin son durağı olduğunu söyledi.

  3. Büyükgümüş, bu etkinlikte Diyarbakır stadının açılışının da gerçekleştirileceğini anlatarak, bu programın devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski futbol efsaneleri, siyasetçiler ve STK temsilcilerinin yer alacağı bir futbol karşılaşmasının yapılacağını söyledi.

    Büyükgümüş, bu etkinlikte Diyarbakır stadının açılışının da gerçekleştirileceğini anlatarak, bu programın devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski futbol efsaneleri, siyasetçiler ve STK temsilcilerinin yer alacağı bir futbol karşılaşmasının yapılacağını söyledi.

  4. AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan ile Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın organize ettiği ve profesyonel futbolculardan oluşan bir ekibin olacağı belirtildi.

    AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan ile Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın organize ettiği ve profesyonel futbolculardan oluşan bir ekibin olacağı belirtildi.

  5. Tuncay Şanlı

    Tuncay Şanlı

  6. Hamit Altıntop

    Hamit Altıntop

  7. Semih Şentürk

    Semih Şentürk

  8. Hasan Kabze

    Hasan Kabze

  9. Ayhan Akman

    Ayhan Akman

  10. Yattara

    Yattara

  11. Serdar Kulbilge

    Serdar Kulbilge

  12. Tolunay Kafkas

    Tolunay Kafkas

  13. Ali Tandoğan

    Ali Tandoğan

  14. Faruk Atalay

    Faruk Atalay

  15. Fettah Can

    Fettah Can

  16. Siyasetçiler:    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

    Siyasetçiler: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

  17. Berat Albayrak

    Berat Albayrak

  18. Süleyman Soylu

    Süleyman Soylu

  19. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

    Mehmet Muharrem Kasapoğlu

  20. Bilal Erdoğan

    Bilal Erdoğan

  21. Mehdi Eker

    Mehdi Eker

  22. Haydar Ali Yıldız

    Haydar Ali Yıldız

  23. Fatih Şahin

    Fatih Şahin

  24. Erkan Kandemir

    Erkan Kandemir

  25. Cahit Turhan

    Cahit Turhan

  26. Mustafa Varank

    Mustafa Varank