İşte Nzonzi transferiyle ilgili tüm detaylar!

14.08.2019 - 18:14 | Son Güncellenme: 14.08.2019 - 18:14

İşte Nzonzi transferiyle ilgili tüm detaylar!

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Radyospor'da Özgür Sancar'a bağlandı.

Spor Kazanı'nda önemli açıklamalarda bulunan Caprio, Galatasaray'ın Nzonzi'yi 1 yıllığına kiraladığını ve anlaşma gereği oyuncunun maaşı olan 4 milyon Euro'yu Sarı-Kırmızılıların ödeyeceğini ifade etti. 

 

Lorenzo Di Caprio'nun açıklamaları şöyle:

 

"Satın alma opsiyonu da Galatasaray'da"

"Galatasaraylı taraftarlara iyi haberim var. Kesin olarak bir anlaşma yapıldı. Roma, Nzonzi'yi 1 yıllığına kiralamayı kabul etti. Oyuncu 4 milyon Euro kazanıyordu. Bu Roma için büyük bir rakamdı. Oyuncu önümüzdeki günlerde Galatasaray forması giyecek. Ayrıca Galatasaray'ın satın alma opsiyonu da olacak."

 

"Maaşını Galatasaray ödeyecek"

"Roma'da geçen sezon tüm oyuncular iyi bir sezon geçirmedi. Monchi ayrıldı, bir başkası geldi. Takımın genel itibarıyla istediği sonuçlara ulaşamaması oyuncuları kötü gösterdi. Ama ben Nzonzi'nin Galatasaray'da iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Galatasaray kiralama bedeli ödemeyecek ancak 4 milyon Euroluk maaşın tamamını ödeyecek. Roma da aslında bundan dolayı sıcak yaklaşım sergiledi."

 

"Galatasaray Temmuz ayından beri ilgileniyordu"

"Bence çok iyi bir oyuncu. İki yönlü oynayabiliyor ve hava toplarında etkili. Zaman zaman psikolojik düşüşler yaşayabilir ama Galatasaray onu kendisine getirecektir. Galatasaray Temmuz ayının başından beri ilgileniyordu. Son dönemde belki Fenerbahçe de müdahil olmuş olabilir. Ama Galatasaray çok daha önceden beri ilgileniyordu."

Senin için hazırladığımız haberler