Haberler

    İşte Nzonzi gerçekleri! O hareketi bardağı taşırdı

    Güncelleme:

    Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin kendisini sarı-kırmızılı takımdan üstün gördüğü ve son antrenmanda yedek takıma alındığı için tepki göstererek yeleği yere fırlattığı için kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

    Galatasaray'da herkes Steven Nzonzi'nin süresiz kadro dışı bırakılmasını konuşuyor. Kulüp, gerekçe olarak 'disiplinsiz davranışlar' açıklamasını yaptı. İşte Nzonzi'nin sergilediği davranışlar.

    NEDEN YEDEK KALIYORUM?

    Fransa Milli Takımı oyuncusu olan Nzonzi, zaman zaman yedek kalmasına tepki gösterip, "Ben 30 milyon Euro'luk oyuncuyum" dedi. Fatih Terim, kendisini G.Saray'ın üstünde gören Nzonzi'nin bu sözlerini duydu ancak hemen köprüleri atmadı. Kendisine forma şansı vermeyi sürdürdü.

    İDMANLARDA LAKAYT TAVIRLAR

    Nzonzi, idmanlarda lakayt tavırlar sergiledi. PSG maçında oyundan alınınca el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Önceki gün yapılan antrenmanda yedek takıma alınınca, kendisine verilen yeleği öfkeyle yere fırlatıp sahayı terk edip gitti.

    AĞIR PARA CEZASI VERİLECEK

    Bu olay hemen Başkan Mustafa Cengiz ve kulüp avukatlarına bildirildi. İlk etapta süresiz kadro dışı bırakılan Nzonzi'ye yüklü bir para cezası kesilecek. Ceza miktarı, alacaklarından düşülecek.

    GERİ GÖNDERİLECEK

    Roma Kulübü de olaydan haberdar edildi ve ocak ayında Fransız futbolcunun geri gönderileceği iletildi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Ali Naci Fransa Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    sen zon zi:

    aklı başında oynayan tek adam vardı. onu da kadro dışı bıraktınız. helal olsun

    6
    8
    yanıtYanıtla
    GALA1905:

    Bu tarzlarla klub yönetilemez cok amatörce yönetiliyor bu gidisle vay anam vay.

    7
    3
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    BURDA NZONZİ DEĞİL FATİH TERİMDİR KENDİNİ GALATASARAYDAN BÜYÜK GÖREN VE HATTA TÜRK FUTBOLUNDAN. HOCA AŞAĞI İNMEYİ BİR KABULLENSE HERŞEY DÜZELECEK AMA KİBİRDE ŞİŞMİŞ UÇUYOR.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    ADAM FUTBOLDAN ANLIYOR VE KENDİNİ ÜSTÜN GÖRÜYOR AMA TAKIMDAN DEĞİL TAKTİK BİLMEZ TEKNİK DİREKTÖRDEN VE Kİ; HAKLIDIR. TERİM GİTMEDİKÇE BU TAKIMDA KAVGADA BİTMEZ YENİLGİDE. . .

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Fatih Terim:

    Ben Terim paramı isterim

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Halodayı:

    Defol git.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Lion:

    Defolsun gitsin ortalığı karıştırmaktan başka n yaptı imparator gs nin kalbididir nokta

    1
    1
    yanıtYanıtla
    KUMLUCALI UĞUR:

    hemen gitsin hemen. Galatasaray formasını giymenin dünyanın en şerefli statüsü olduğunun farkında olmayan kişi 1 dakika bile kalmasın takımda.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ..:

    Yıllık ücreti garantilemişler ben olsam bende bir şeylere tepki gösterir gider evimde oturur sallar başımı alırım maaşımı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title