İşte görmek istediğimiz Kırklarelispor

Kırklarelispor 29. hafta mücadelesinde evinde Sarıyerspor’u konuk etti. Malum ekibimizin ligde ki durumu, her ne kadar Kırklarelispor taraftarını biraz olsun ötekileştirse de dün öyle bir maç oynandı ki Kırklarelispor sahadan 1-0 galip ayrılarak taraftarına müthiş bir maç izletti.

Kırklarelispor- Sarıyer mücadelesi gerçekten sezonun en mükemmel maçlarından birisi olarak tamamlandı. Kırklarelispor düşme potasında bulunmasına rağmen umudunu hala kaybetmediğini, bu maçta aldığı galibiyet ile göstermiş oldu. Her ne kadar Kırklarelispor kötü bir sezon geçiriyor olsa da 29. Hafta mücadelesinde haneye yazılan 3 puan tüm moralleri zirveye çıkardı.
Talih bize yine göz kırptı
Dün Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta birbirinden önemli karşılaşmalar oynandı. Elbette bunlar içinde bizi yakından ilgilendiren iki maçta istediğimiz skorla bitince acaba sorusu yine akıllarda yer etti. Dün oynanan Kayseri Erciyes – 1461 Trabzon müsabakası son derece sürpriz ama Kırklarelispor’u umutlandıran bir skor ile sonuçlandı. Evet, ligde düşmeyi garantileyen Kayseri Erciyesspor ve henüz puanı bulunmayan bu takım, evinde 1461 Trabzon’u 2-0 mağlup etti. Maç bu skorla tamamlanınca aradaki fark 4’e indi. Bunun üzerine birde Bugsaş puan kaybedince Kırklarelispor’a talihi tekrardan yeşil ışık yaktı. Şimdi geriye 5 hafta ve son derece önemli 15 puan var. Kırklarelispor bu maçları kayıpsız kapatırsa neden olmasın ümidi ile 5 hafta daha bekleyeceğiz.
Teşekkürler Kırklarelispor
Bu güzel atmosfere şahit olan ve dilinden Kırklarelispor’u düşürmeyen Yeşil Beyaz’ın taraftarları, maç sonunda görüşlerini dile getirerek; “Bugün öylesi güzel bir maça şahit olduk ki aslında bizim özlediğimiz, arzuladığımız Kırklarelispor bu. Ligde son derece mükemmel bir performans sergileyen Sarıyer’i kendi evimizde sahaya gömdük. Rakip birkaç kez kalemize gelmesinin yanında başka hiçbir pozisyonu yok. Bu güzel oyunu sergileyen ve bize bu mutluluğu yaşatan oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Kırklarelispor: Ozan Öztürk, Saffet Gurur Yazar, Bahadır Öztürk, Soner Birinci, Enis Çeliksu, Barış Bakır, Özkan Toprak, Nazif Şener, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Mert Sinan Pekesen
Kırklarelispor: Ozan Öztürk, Saffet Gurur Yazar, Bahadır Öztürk, Soner Birinci, Enis Çeliksu, Barış Bakır, Özkan Toprak, Nazif Şener, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Mert Sinan Pekesen
Yedekler: Meriç Bayram, Muhammed Uğur Kalço, Celal Aras, Mikail Albayrak, Salim Kaya, Ahmet Baykal, Sedat Debreli
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu
Sarıyer: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Hüsnü Başkurt, Mert Kula, Fırat Sezer, Sabutay Alper Bayülken, Fatih Kara, Oğuz Mataracı, Hakan Soylu, Yaser Yıldız, Emrah Uzun, Bertul Kocabaş
Yedekler: Gökhan Siverek, Serkan Yalçın, Mürsel Civelek, Erkut Tekinsoy, Çınar Tarhan
Seçkin Getbay, Melih Kabasakal
Teknik Direktör: Bahri Kaya
Hakemler: Batuhan Gültek, Harun Reşit Güngör, Kerem Candaş
Stadyum: Kırklareli Atatürk Stadyumu
Sarı Kartlar: Oğuz Mataracı (Sarıyer), Enis Çeliksu (Kırklarelispor), Soner Birinci (Kırklarelispor), Fatih Kara (Sarıyer), Ozan Öztürk (Kırklarelispor), Osman Torun (Kırklarelispor)
Goller: Ahmet Baykal (Kırklarelispor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol