25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş, Domagoj Vida için 15 milyon euro istiyor

Beşiktaş, Dünya Kupası’nda başarılı bir performans çizen stoperine İngiltere’den üç talipli birden çıkınca 2018 Rusya sonrasıgelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

StarSpor25 Haziran 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş, Domagoj Vida için 15 milyon euro istiyor

KARTAL’IN Ocak’taki ara transferde bonservis bedelsiz olarak Ukrayna’nın Dinamo Kiev’den renklerine kattığı Domagoj Vida’ya transfer teklifi yağıyor. Özellikle İngiliz kulüplerinin transfer etmek için uğraştığı 29 yaşındaki savunma oyuncusu, Hırvatistan Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası’nda başarılı bir performans çizince değerini de arttırdı. 

HİÇ İNDİRİM YAPILMAYACAK

Vida’nın menajeri kendisine gelen transfer tekliflerini Beşiktaş yöneticilerine aktarınca, Siyah-Beyazlılar bu oyuncunun bonservis fiyatını 15 milyon euro (80 milyon TL) olarak belirledi. Kartal’ın yönetimi Hırvat yıldızına gelen teklifleri 2018 Dünya Kupası sonrasında değerlendirme kararı aldı. Yönetimin 15 milyon euronun altındaki hiçbir öneriyi de dikkate almayacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ’LA MASAYA OTURACAK

Beşiktaş’ta 13 maça çıkıp bir de gol atan Domagoj Vida, Beşiktaş yönetimiyle 2018 Dünya Kupası bitiminde görüşme kararı aldı. Vida, Rusya’da yaptığı açıklamada, “Bana gelen transfer tekliflerini kulübümle görüştükten sonra ele alacağım” dedi. Vida’ya İngiltere’den Everton, West Ham ve Fulham talip. İngiliz basını Cenk Tosun’un forma giydiği Everton’ın 12 milyon euroyu gözden çıkardığını yazmıştı.