Haberler

Bir Dönem Galatasaray Forması da Giyen Engin Baytar, Gaziantepspor'a Transfer Oldu

Güncelleme:

TFF 2. Lig ekibi Gaziantepspor, bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması da giyen Engin Baytar ile anlaştı.

Süper Ligde Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu. İstanbulspor'dan ayrıldıktan sonra 2 yıl içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde mücadele eden Malatyaspor USA, amatör lig ekibi Karadeniz Ereğli ve KKTC temsilcisi Merit Alsancak Yeşilovaspor forması giyen Baytar ardından Gaziosmanpaşa'ya transfer olmuştu.

Bir türlü dikiş tutturamayan ve attığı imza kurumadan başka takımların yolunu tutan Engin Baytar, zor günler geçiren ve genç bir kadroyla lige tutunma mücadelesi veren Gaziantepspor'a transfer oldu.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Engin Baytar Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

kene:

Engin Baytar hangi döneme damga vurmuştu ki

15
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Baytarcı olsun :)) buna top oynatanda boş yere para verende zaten futbol bilgisi olmayan insanlardır

3
3
yanıtYanıtla
emre:

engın cok teknık ama akılsız topcu sen bu ısten anlamıyorsun boş yorum yapma bence

yanıt3
yanıt1
SİNAN:

ADAMIN TEKNİĞİNDE TOĞPUNDA SIKINTI YOKTUKİ SADECE FAZLA AGRESİF VE SİNİRLİYDİ. MAÇLARI NERENLE İZLİYODUN ACEP

yanıt4
yanıt1
Baltalı:

3. Mahmut dönemine

4
0
yanıtYanıtla
Alişan:

Beter ol kardeşim yakışır sana :)

1
2
yanıtYanıtla
Samet:

Olanlardan tecrube edinip dogruyu bulmustur ins.

1
1
yanıtYanıtla
Kılıçaslan:

Yarında burdan kaçar, bu eski kaşara Gaziantep yönetimi fazla para vermese bari, para almazsada gençlerin aklını bozar. . . . . . . . . . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
orhan:

zulm ile abad olanın sonu berbad olur

1
1
yanıtYanıtla
Rizeli:

Paralari lombardini sabriyle savuran caylak bittimi paralarrr!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title