işte AK Partili Başkana kurulan kumpasın görüntüleri...

AK Partili Başkana kurulan kumpasın görüntüleri ortaya çıktı.

işte AK Partili Başkana kurulan kumpasın görüntüleri...

Kdz. Ereğli İlçesi Devrek Yol ayrımı köprülü kavşakta bir vatandaşla yaşadığı tartışma sebebiyle adeta günah keçisi ilan edilen AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz’ın suçsuzluğu MOBESE kameraları ile bir kez daha gözler önüne serildi.


Kamera görüntülerinde kavşağa giren Yılmaz’ın aracının önüne kasten kendi aracını kırdığı görülen Öner Kepenek isimli vatandaşın adeta kazaya davetiye çıkardığı açık açık belli olurken, Yılmaz’ın olayda en ufak bir trafik ihmalinin olmadığı görülüyor.

Bilindiği gibi Öner Kepenek isimli vatandaş Ereğli istikametinden kavşağa girdiği sırada Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmazın arkadan geldiğini iddia ederek, Kepez istikametine dönüş yapmak istediği sırada ERDEMİR Fabrikasından çıkış yapan aracı görünce durmak zorunda kaldığını ve bu sırada İsmail Yılmazın aracından inerek kendisinin kullandığı otomobilin kapısını açarak kendisine vurmaya başladığını iddia etmişti.
Basın mensuplarını da bu şekilde yanıltarak, Yılmaz’ı kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışan Kepenek’in izlenen kamera görüntülerinden gerçeği söylemediği ortaya çıktı.
Yılmaz ise bu durum karşında kendisini savunarak, eşim ve çocuklarımla Ereğli’den Gülüç’e geçiyoruz. Gecenin 23.30’u ,önümdeki araç direksiyon kırıyor önümü kesiyor. Bu kayıtlarda da görünüyor. Yabancı plakalı bir araç. Eğiliyor koltuğun altından bir şey almaya çalışıyor. Ben de kendimi ve ailemi korumak için sadece tekme atıyorum. Onu engelliyorum. Yaşandığı söylenen darp denilen olay bu kadar. Bu olay leke tutmaz. Kamera kayıtları ortada, beni takip ediyor. Tehdit ediyor şantajda bulunuyor. Ben Ereğli’de 45 yıldır yaşayan bir kişiyim daha bugüne kadar kimseye elimi kaldırmadım. Kimseye pabuç bırakmayacağız. Allaha havale ediyorum. Adalet herkes için ben davacıyım. Bu kamera kayıtlarında engelli birine dokunduğumu gösterBeni itibarsılzaştıramaya çalıştığpını bu engelli üerindne bir saniye görüntü göstersin. Aldığın bir tane rapor göster darp göstersin.  vatandaş kulağıma vurduğu iddia ediyor. Kamera kayıtlarında vurmadığım görülüyor. Engelli biri bayanın üzerinden bu iftira atmanın anlamı var mı? Benim aracımda eşim ve 6 bayan var. Ben bu engelli vatandaş üzerinde siyaset yapıyorlar. Engelli vatandaşımızın bu tartışma olayın içinde olduğunu gösteren bir delil, görüntüsü göstersinler. Ben Ereğli’ye terk ederim. Kimse engelli vatandaş üzerinden beni yıpratmaya çalışmasın. Görüntüler açık ortada böyle bir an gösterilsinler de, görelim. Bana çamur atıyorlar, engelli vatandaş üzerinden.  Bunu yapanlar hukuk önünde hesabını verecekler.  Bu konuyla ilgili tüm raporlar ve bu işin arkasında olanlar bende mevcut, biliyorum”demişti.
Kamera kayıtlarında da Yılmaz’ın hiçbir kusuru olmadığı ve trafikte kendisini tehlikeye düşüren kişinin Kepenek olduğu net bir şekilde görüldü.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa  Çaturoğlu
Mustafa Çaturoğlu - 7 yıl Önce

İsmail Yılmaz[xt]ın başına gelen bu hadise hepimizin başına gelebilir.Neticede bu kişiler anlaşmışlar,başkalarına bir yorum hakkı düşmez tabii yorum yapmak isteyen de yapar.
Ama İsmail Yılmaz kardeşimiz dürüst ve imanlı kişiliği ile Kdz.Ereğlide ve Gülüçte Siyasette rol oynamaya devam edecektir.

mehmet aslan kalkavan
mehmet aslan kalkavan - 7 yıl Önce

Olayı gündem de tutmak isteyenler sülük takımının paylaşım şeklinden olay belli ereğlinin kırk ayak takımı.

de
de - 7 yıl Önce

tamam arabanın önüne gecmiş ve arabadan inim niye saldırıyorsun direk haberleri okudum arabanın altına elini soktu dıyor akşam vakti nasıl gördün peki arabanın koltugunun altından elini soktugunu sayın ismail bey burda cok karışık bır durum

cafer soydinç
cafer soydinç - 7 yıl Önce

şahıs hatalı araç kullana bilir cezayı kolluk kuvvetleri keser .bir de makam sahibi cezayı keserse vay halimize imam yellenirse cemaat ne yapmaz.kumpas ne alaka

metin gunal
metin gunal - 7 yıl Önce

Selamlar
ISMAİL Yılmaz 35 senedir tanirim vesoylediginin altina imzami izmtten atarim.meyve veren agac tir.Ismail kardesim her daim yanındayız.

Şahin
Şahin - 7 yıl Önce

Ne çayı içilir zat-ı muhteremin ne de elinden bir lokma ekmek yenir. Allah[xt]ın olmasa verdiği selam bile alınmaz kendisinden. Dalkavukluğun nirvanası olup bu sayede belde başkanlığı ve işe yaramaz üç beş yandaşla orada burada gezip kendi siyasetini pazarlayan kalitesiz canlının tekidir. O kadar aşikar ki gazeteye de para karşılığı şu haberi yaptırdığı.. Şuan baksanız facebook[xt]ta tüm gençlik kolları ve parti dalkavukları bu haberi paylaşmıştır.

yazıcı
yazıcı - 7 yıl Önce

İleri geri konuşan terbiyesizler konuştuklarınıza dikkat edin bir gün gelir kazdıgınız kuyuya düşersiniz. Kaliteli insan. Olsan adını doğru yazarsın kaldıki allah bir gün gelir bir lokma ekmek için seni onun kapısına getirr. Kaliteye gelince hepsi senin etrafında insan kendini bu kadar güzel anlatamaz

ereğlili
ereğlili - 7 yıl Önce

dün yorum yazdım ama yayınlanmamış yine yazıyorum kamera kayıtları net ama aractan inim tekme tokat atmanın hıc bır anlamı yok bence kim ne söylerse söylesin helle adam elini koltugunun altına atmış diye adamı dövmüş nerden gördün peki soruyorum saat 23:30 da imakanı yok yanı ben ne dayak yıyenı nede dayak atanı tanımam ereğlili olarak ama cezalı kım ise cezasız kalmasın eger akp lı diye ismail beye hatalı olupda ceza kesilmesse ozaman adalet kalmamıştır türkiyede hayırlı yayınlar yalovadan ereğliye selamlar

SIRADAKİ HABER