• resmi ilanlar

İŞTE AK PARTİ İL BAŞKANI ADAYI

20/02/2021 11:00

Ak Parti İl başkanlığını belirlemek için sürdürülen görüşmelerde sona gelindi. Temayül yoklamasında gündeme gelen 14 isim arasından 4 isim Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmeye çağrılan 4 isim haricinde Nurettin Doğanay'da Erdoğan'la görüştü. Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. İşte AK Parti Bolu İl Başkanı adayı…

 

Haber: Hakan AYDIN

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temayül yoklamasında isimleri ön plana çıkan 4 ismi İstanbul'a çağırmıştı. Bir süredir Nurettin Doğanay'dan boşalan AK Parti İl Başkanlığına getirilecek ismi belirlemek için yürütülen çalışmalar son aşamasına geldi. Yapılan görüşmeler sonrası ismi gündeme gelen 14 isim üzerinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkezi, AK Parti İl Başkanlığı için 4 isim üzerinde karar kılınmıştı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı için belirlenen Burak Balaban, Abdullah Uzun, Suat Güner ve Cüneyt Koparan, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü.

NURETTİN DOĞANAY DA GÖRÜŞEMEYE KATILDI

AK Parti İl Başkanlığı için İstanbul'a çağrılan 4 ismin yanı sıra, AK Parti Genel Merkez'inde görevlendirileceği kamuoyu ile paylaşılan Nurettin Doğanay'ın da İstanbul'a davet edildiği belirtilmişti. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, son kararını vermeden önce 5 yıl boyunca Bolu İl Başkanlığı görevini yürüttükten sonra Genel Merkez'de görevlendirilen Nurettin Doğanay'la belirlenecek ismi istişare edeceği tahmin ediliyor.

 

İŞTE AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI ADAYI

İstanbul'da yapılan görüşmeler sonucunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. Görüşmeden AK Parti Bolu İl Başkanı adayı olarak Suat Güner çıktı. 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kongrede aday olacak.

 

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: