0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2018 Çarşamba 10:46:00 - Güncelleme:21 Mart 2018 Çarşamba 11:02:00

Emekli Albay Coşkun Başbuğ: ABD, terör örgütü DEAŞ bahanesiyle Avrupa'da terör saldırıları başlatacak

Emekli Albay Başbuğ, dünya gündemini sarsacak yeni bir iddia ortaya attı. Başbuğ, ABD'nin son günlerde DEAŞ bahanesini ısrarla hortlatmaya çalışmasının Avrupa'da yeni terör saldırılarına işaret olduğunu belirtti.

Sözde DEAŞ'a karşı mücadele amacıyla Suriye'deki sinsi planlarını başka bir terör örgütü olan PKK/PYD/YPG'yle gerçekleştirmeye çalışan ABD, Türkiye'nin Suriye'deki duruşu sayesinde amacına ulaşamadı. 

Suriye'deki kötü emellerine ulaşamayan ABD, son günlerde terör örgütü DEAŞ masalını yeniden gündeme taşımaya başladı. Bu olaya Emekli Albay ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ farklı bir bakış açısı kazandırdı.

ABD'nin DEAŞ bahanesini yeniden dünya kamuoyuna getirmesine ilişkin Başbuğ, "Bu çaba önümüzdeki günlerde özellikle de Avrupa’da ABD’nin yeni terör saldırıları başlatacağını gösterir" dedi.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX