Açılış programına; Valimiz Bilal Şentürk, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Milletvekilimiz Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Parti teşkilatı üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Cumhur İttifakı üyeleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN CAN:

‘’İSTASYON MAHALLEMİZE DAHA ÇOK GÜZEL HİZMETLERİMİZ OLACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can burada yaptığı konuşmada; ‘’İstasyon Mahallemize daha çok güzel hizmetlerimiz olacak’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bugün, İstasyon Mahallemiz ve Şehrimiz için çok mutluyuz ve gururluyuz. Birbirinden güzel açılışları gerçekleştiriyoruz. Büyük Bir Sevinç ve Mutlulukla Tamamladığımız İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı Ve Yaşam Alanının Açılışını yine büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. İnşallah, şehrimizin vitrini konumunda olan İstasyon Mahallemiz için çok daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mahallemizin Yeni Cazibe Alanlarından Birisi Olacak Proje Kapsamında; Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonlar, Sosyal Donatı Alanları, Ticaret Alanları, Çocuklar İçin Yeni Oyun Alanları Ve Parklar, Dinlenme Ve Yeşil Alanlar, Kafe Ve Restoranlar İle Spor Merkezleri Yer Alacak. Ben bu Vesileyle Bu Güzel Projemizi Gerçekleştirilmesinde Büyük Katkıları Olan Milletvekilimiz Selim Yağcı Ve Bütün Çalışma Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum. Ayrıca bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Bilal Şentürk, Sağlık Bakan Yardımcımız ve Hemşehrimiz Halil Eldemir ve bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalarımız ile mahallelerimizi daha da donatacağız ve insanımızın her alanda yaşam standartlarını yükselteceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI HALİL ELDEMİR:

‘’MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Programın açılışına katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ise Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a yaptıkları güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Yerel ve genel idarenin işbirliğinde güzel çalışmaların her yerde olduğu gibi Bilecik’te de gerçekleştirildiğini kaydeden Bakan Yardımcısı Eldemir; ‘’Ben öncelikle hem Aile Sağlık Merkezi hem de Mahalle Konağı, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonları ve yeşil alanlar ile dinlenme alanlarıyla son derece güzel bir eserin inşa edildiğini görmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Sağ olsun Belediye Başkanı Nihat Can kardeşim Milletvekilimizden almış olduğu hizmet bayrağını en güzel şekilde taşıyor. Bu anlamda yapmış oldukları güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor ve güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Bizler de Sağlık Bakanlığı olarak burada gerçekleştirilen Sağlık Merkezimizde doktorlarımızı istihdam ederek, vatandaşlarımızın hizmetine vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılışın sonunda vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikram edildi.

Editör: TE Bilişim