Haberler

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

Güncelleme:

istanbul Beşiktaş'ta kız arkadaşının doğum gününü kutlayan polis memuru tinerci ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Polis memurunun boğazını kesen tinerciler yakalanarak cezaevine gönderildi.

Beşiktaş'ta kız arkadaşının doğum gününü kutlayan polis memuru tinerci ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Saldırı sırasından tinercilerden biri cam kırığı ile polis memurunun boğazını kesti. Gözaltına alınan saldırganlar tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gecen Beşiktaş'ta meydana geldi. Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Ahmet Faruk Ağır doğum günü olan kız arkadaşı A.T ile birlikte Beşiktaş'ta buluştu.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

POLİS MEMURUNA SALDIRANLAR OLAY YERİNDEN KAÇARAK UZAKLAŞTI

İkili doğum günü kutlamasının ardından gece 02.30 sıralarında mekandan ayrılarak yürümeye başladı. Bir süre sonra acıkan iki ekmek arası köfte aldı. O sırada önlerini kesen bir kişi polis memuru Ağır'ın ve kız arkadaşının elinden ekmeklerini zorla aldı ve para istedi. Bunun üzerine polis memuru ve şahıs arasında tartışma başladı. Tartışma sonrasına şahıs kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

CAM KIRIĞI İLE BOĞAZINI KESTİLER

Yaşanan olaydan sonra polis memuru Ağır, kız arkadaşını taksiye bindirerek evine gönderdi. Bu esnada aralarında saldırgan kişinin de bulunduğu 3 kişi Ağır'ın önünü keserek saldırdı. Saldırı sırasında bir kişi kırık cam şişesi ile Ağır'ın boğazını kesti. Boynu kesine polis memuru kanlar içinde yere yığılırken saldırgan 3 kişi olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç polis memuru Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurunun yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

TİNERCİLER CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Güvenlik kameralarını inceleyen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, saldırganların bölgede tiner kullanan Serdar D. A.S. ve Veysi U. adlı kişiler olduğunu belirledi. Operasyon başlatan ekipler, saldırganları olaydan bir saat sonra gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.S'nin kasten yaralamadan, Serdar D'nin ise hırsızlık ve yankesicilikten kaydı bulunduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiktaş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

osman:

besıktas hep boyle rakı balık cızbız tıner :)

34
29
yanıtYanıtla
enflasyonda düşmüş yersen...:

Belediye seçimlerine bile beka sorunu diyen halkı korkutan siyasilerle hiç bir olumlu gelişme olmaz .

40
9
yanıtYanıtla
adalet nerede:

Hapse girseler ne olacak bu milletin vergileriyle böyle adamları içeride besliyoruz. Bu ülkede hiçbir şeye neden çözüm bulunmuyor. Çözümsüzlükler ülkesi. . . . .

41
0
yanıtYanıtla
Anti Cahil.:

Serbest mi bıraksınlar , yoksa onlarında mı boğazını kessinler, para cezası mı versinler çözüm nedir.

yanıt2
yanıt6
vartolu:

bunları gece toplayıp elllerini bağlayıp köprüden atacaksın bir hafta yap operasyonu bak bakalım bir daha tinerci olayı yaşanırsa kainatı bekliyorum. . .

36
2
yanıtYanıtla
canan:

kutlamayın doğum günü hep felaket getirir gavurun kültürü.

4
25
yanıtYanıtla
xl:

çok aptalsın be kadın !

yanıt4
yanıt4
İsmail:

Salak salak konuşuyorsun mal.

yanıt5
yanıt2
Adınızı Yazın:

Bunları idam ediceksin düşünmeden bunlar o insanı öldürürken özgürlük adalaet düşünmediler sende devlet olarak düşünmeden idam ediceksin

21
4
yanıtYanıtla
volkan:

Boğaz kesmek de nedir arkadaş son yıllarda moda oldu Allah belanızı versin pislikler

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title