Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler - Son Dakika
3.Sayfa

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

istanbul Beşiktaş'ta kız arkadaşının doğum gününü kutlayan polis memuru tinerci ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Polis memurunun boğazını kesen tinerciler yakalanarak cezaevine gönderildi.

16.12.2018 11:53  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta kız arkadaşının doğum gününü kutlayan polis memuru tinerci ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Saldırı sırasından tinercilerden biri cam kırığı ile polis memurunun boğazını kesti. Gözaltına alınan saldırganlar tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gecen Beşiktaş'ta meydana geldi. Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Ahmet Faruk Ağır doğum günü olan kız arkadaşı A.T ile birlikte Beşiktaş'ta buluştu.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

POLİS MEMURUNA SALDIRANLAR OLAY YERİNDEN KAÇARAK UZAKLAŞTI

İkili doğum günü kutlamasının ardından gece 02.30 sıralarında mekandan ayrılarak yürümeye başladı. Bir süre sonra acıkan iki ekmek arası köfte aldı. O sırada önlerini kesen bir kişi polis memuru Ağır'ın ve kız arkadaşının elinden ekmeklerini zorla aldı ve para istedi. Bunun üzerine polis memuru ve şahıs arasında tartışma başladı. Tartışma sonrasına şahıs kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

CAM KIRIĞI İLE BOĞAZINI KESTİLER

Yaşanan olaydan sonra polis memuru Ağır, kız arkadaşını taksiye bindirerek evine gönderdi. Bu esnada aralarında saldırgan kişinin de bulunduğu 3 kişi Ağır'ın önünü keserek saldırdı. Saldırı sırasında bir kişi kırık cam şişesi ile Ağır'ın boğazını kesti. Boynu kesine polis memuru kanlar içinde yere yığılırken saldırgan 3 kişi olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç polis memuru Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurunun yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler

TİNERCİLER CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Güvenlik kameralarını inceleyen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, saldırganların bölgede tiner kullanan Serdar D. A.S. ve Veysi U. adlı kişiler olduğunu belirledi. Operasyon başlatan ekipler, saldırganları olaydan bir saat sonra gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.S'nin kasten yaralamadan, Serdar D'nin ise hırsızlık ve yankesicilikten kaydı bulunduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beşiktaş\'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beşiktaş'ta Tinerci Dehşeti! Polis Memurunun Boğazını Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (73)

  • 111: uyuma beşiktaş beledıyesı oylarını tinercilerden alıyorsun dıye mı serbestler böyle 32 26 Yanıtla sezgin: ibb bunları toplasın insanlar eğlenecek kafasını rahatlatacak okadar 0 1
  • Besiktasjk: Devletin sucu 39 13 Yanıtla ss: beledıyenin suçu işi ne temizlesin 11 21
  • Ceza: Bak tekrar diyorum.devlet istesin temizler yok eder imha eder ceza meza az bulara...bi tim kuracaksin gizli.sonra imha edeceksin...sonra haberlerde okuyacaksin.dinleyeceksin.madde bagimlilari birbirini kesti öldurdu diye.bak nasil azaliyorlar tek tek..al sorgula 6 ay sonra sal yok oyle. 42 2 Yanıtla
  • Murat aslan: Normal bir vatandaşa yapsalardi şimdi serbest diler 29 7 Yanıtla
  • Fatih: Besiktaslilara bosuna tinerci demiyorlar 18 18 Yanıtla denito: hadi lan ordan havlama 10 6
  • Neco : Bütün tinercilerin. Bogazlarına kesmek hicap oldu bizim icin bekleyin tinerci kanıyla ortalıga yıkamaya 34 2 Yanıtla Sakin ol: Sakin ol küçük enişte 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
    15:45 Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

    Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında yapılan şok uygulamalar ve şüphe üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, 10 kesici ve delici alet, 11 şarjör, 359 fişek, 54 sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 1 el telsizi ve 1 çakar lamba ele geçirildi.

  • Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu
    15:43 Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde, Norveç vatandaşı Erik Vikre (59), evinde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Vikre'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı
    15:41 Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

    Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Gönen ilçesinde bir araçta yapılan aramada bandrolsüz 90 litre viski, 19 litre rakı ve 14 litre vodka ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
    15:40 Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul Bahçelievler'de bir kişinin bıçakla öldürüldükten sonra varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri olan B.D'nin polise verdiği ifadesinde, öldürülen kişinin annesine sarkıntılık ettiği için bıçakladığını beyan ettiği belirtildi.

  • Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı
    15:40 Samsun'da Silahlı Soygun Şüphelisi Tutuklandı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bir servis minibüsünü gasp eden ve daha sonra terk eden şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şikayet üzerine yapılan araştırma sonucunda minibüs bulunurken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement