BİMDER'liler 10. kez pilav gününde bir araya gelecek

GÜNDEM 23.06.2017 - 16:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3000+ kez okundu.
 

BİMDER'liler 10. kez pilav gününde bir araya gelecek

Bulancak'ta faaliyette bulunan Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Sevenleri Derneği(BİMDER) geleneksel hale getirdiği pilav günü buluşmalarının 10.'nu 27 Haziran Salı günü saat 13.00'da yapacak.
BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız, 10. pilav günü ve yıl içinde yaptıkları faaliyetleri hakkında gazetemizi  ziyaret ederek muhabirimiz Erhan Gündoğar ile görüştü. Başkan Yıldız, "Yeni dernek yerimizin açılışını da yapacağımız 10. geleneksel pilav günümüze üyelerimiz ile birlikte vatandaşlarımız da davetlidir" dedi.10 yıl önce başlattıkları İmam Hatip Mezunlarını bir araya getirme buluşmalarının artık geleneksel hale geldiğine değinen Başkan Yıldız, "Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun olan ve sevenlerin bu yıl ki buluşması 27 Haziran Salı günü eski cezaevi parkında olacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda çok kalabalık bir katılım bekliyoruz. Şu anda 260 üyeli bir derneğiz. Yeni dernek binamızı da aynı gün açacağız. Eski cezaevi parkı yanındaki Mustafa Gündoğdu'nun bize ücretsiz tahsis ettiği yerde 10 yıl boyunca yeni dernek merkezimizi de açmış olacağız. Daha önce iş adamı Hüseyin Tatlı'nın işyerinde 4 yıldır ücretsiz olarak durduk. Kamu yararına verilen bu yeni yerimizin iç donanımını kendimiz yaptık. Derneğimize bu yerleri tahsis eden bu kişilere çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 
Bulancak'ta faaliyette bulunan Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Sevenleri Derneği(BİMDER) geleneksel hale getirdiği pilav günü buluşmalarının 10.'nu 27 Haziran Salı günü saat 13.00'da yapacak.
BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız, 10. pilav günü ve yıl içinde yaptıkları faaliyetleri hakkında gazetemizi  ziyaret ederek muhabirimiz Erhan Gündoğar ile görüştü. Başkan Yıldız, "Yeni dernek yerimizin açılışını da yapacağımız 10. geleneksel pilav günümüze üyelerimiz ile birlikte vatandaşlarımız da davetlidir" dedi.
10 yıl önce başlattıkları İmam Hatip Mezunlarını bir araya getirme buluşmalarının artık geleneksel hale geldiğine değinen Başkan Yıldız, "Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun olan ve sevenlerin bu yıl ki buluşması 27 Haziran Salı günü eski cezaevi parkında olacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda çok kalabalık bir katılım bekliyoruz. Şu anda 260 üyeli bir derneğiz. Yeni dernek binamızı da aynı gün açacağız. Eski cezaevi parkı yanındaki Mustafa Gündoğdu'nun bize ücretsiz tahsis ettiği yerde 10 yıl boyunca yeni dernek merkezimizi de açmış olacağız. Daha önce iş adamı Hüseyin Tatlı'nın işyerinde 4 yıldır ücretsiz olarak durduk. Kamu yararına verilen bu yeni yerimizin iç donanımını kendimiz yaptık. Derneğimize bu yerleri tahsis eden bu kişilere çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.