Siyaset
Giriş Tarihi : 16-01-2019 12:36   Güncelleme : 16-01-2019 13:04

İstanbul’da Gurbetçilerimizle Buluştular

Sinop CHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayları İstanbul Çıkartması Yaptı

İstanbul’da Gurbetçilerimizle Buluştular

TBMM Katip Üyesi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Sinop CHP Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan gurbetçi hemşerilerimizle bir araya geldi.

İstanbul’da ki Gerze Dernekleri ziyareti kapsamında Hacıselli Köyü Derneği’ni ziyaret eden üçlü, burada hemşerilerimize 31 Mart seçimleri hakkında bilgi aktardılar.

31 Mart’ın Türkiye için ve Sinop’umuz için büyük önem arz ettiğini söyleyen Milletvekili Karadeniz; “Bu seçimler ülkemizin ekonomik yapısını belirleyecek bir faktör. Bu vesileyle de ülkemizin gelmiş olduğu bu noktada en doğru irade yine sizler olacaksınız. Gerze Belediye Başkanı “Osman Belovacıklı ile Gurur Duymalısınız” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti; 

“Karadeniz sınırları içinde il ve ilçeler ayrılmak üzere bir takım anketler yapıldı. Yapılan anketler sonucu Osman Belovacıklı, ilçe belediyeleri arasında en başarılı Belediye Başkanı seçildi" diyen CHP Milletvekili Barış Karadeniz sözlerinin devamında; "Gerze aşığı olan, Gerze’nin derdi ve sorunlarını kendine dert yapan gelecek yıllara daha çağdaş bakmasını sağlayan örnek bir Belediye başkanıdır, Osman Başkan ile ne kadar gurur duysanız yeridir" dedi.

Başkan BELOVACIKLI ; “Gerze’ye hizmet benim gurur kaynağım”

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da Gerze’ye hizmetin kendisi için övünç kaynağı olduğunu ifade ederek kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerine şu şekilde devam etti;

"İstanbul’a geldiğimizde her zaman bizlerin yanında olup, yalnız bırakmıyorsunuz. Bizlerde sizleri memleketinize geldiğinizde en iyi şekilde ağırlamaya gayret gösteriyoruz. Misafirperverlik bizim doğamızda var. Milletvekilimizin bahsettiği gibi 10 yılda büyük işler başardık. Gerze’de 10 yıl önce konuşulan sorunlar artık konuşulmuyor. Bu da bizim başarılı şekilde hizmet ettiğimizi gösterir. Nüfusu artan tek ilçe Gerze’dir. Gerze gelişim açısından büyük mesafe kat ettiğinden nüfus oranında da ciddi anlamda artış gözlüyoruz. Bunları tabii ki sizlerle birlikte elbirliği ile başardık. Ben şahsım adına bu zamana kadar sağlamış olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen görüşme günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş