Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul’da emniyet müdürlerinin yerleri değişti

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli ilçe ve şubelerde görevli 40 emniyet müdürünü kapsayan atama ve yer değiştirme işlemi gerçekleştirildi.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli ilçe ve şubelerde görev yapan 40 emniyet müdürünün yeri değişti. Müdüriyette İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 15 müdür yardımcısının çeşitli illere tayini çıktı. Üç müdür yardımcısının Polis Meslek Yüksek Okulu ve Polis Eğitim Merkezi’nde görevlendirildiği öğrenildi.

Karar gereği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki operasyonel şubelerde görevli 12 şube ve 9 ilçe müdürlüğünde görev yapan 21 müdür çeşitli illere tayin oldu. Bir şube müdürünün ise Polis Eğitim Merkezi’nde görev alacağı öğrenildi.

İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Haydar Özdemir Zonguldak’a, Mehmet Çatal, Oğuz Kaan ve Hakan Torun Şanlıurfa’ya, Mustafa Açıkara ve Faik Ozan Karadağ Diyarbakır’a, Kadir Alçıkaya Gümüşhane’ye, Mustafa Güntekin Bolu’ya, Erden Bursalı Tunceli’ye, Mustafa Göçer Ordu’ya, Mehmet Sururi Saydam Elazığ’a, Sunay Balıklıkaya Konya’ya, İsmail Kılıç Aksaray’a ve Kamil Yıldırım Elazığ’a gidecekleri bildirildi. Hakan Becel’in Kayseri Polis Eğitim Merkezi’nde, Niyazi İnce’nin Arnavutköy Polis Eğitim Merkezi’nde, Emre Erdoğan’ın ise Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nda görev alacağı öğrenildi.

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Yener Yaşar’ın Kilis’e, Genel Denetleme ve Disiplin Şube Müdürü Deniz Halıcı Çelik ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Oktay Çelik’in Aksaray’a, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü Sinan Arslan’ın Niğde’ye, İkmal Şube Müdürü Halil Sönmez’in Bolu’ya, İstanbul Havalimanı Şube Müdürü Deniz Engin’in Kastamonu’ya, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer’in Kilis’e, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Murat Mutlu’nun Gaziantep’e, Polisevi Şube Müdürü Birol Taşkoparan’ın Mardin’e, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Şahan’ın Bartın’a, Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Başeğmez’in Afyonkarahisar’a ve Turizm Şube Müdürü Yalçın Erdem’in Kars’a gideceği öğrenildi. İstihbarat Şube Müdürü İlker Küçükhıdır’ın ise Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nda görevlendirildiği bildirildi.
Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl’ün Van’a, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Özcan Aybek’in Şanlıurfa’ya, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt’un Karabük’e, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman’ın Yozgat’a, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İşlek’in Diyarbakır’a, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Feramuz Çetin’in Ardahan’a, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu’nun Erzurum’a, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Şen’in Balıkesir’e ve Şişli İlçe Emniyet Müdürü Murat Turhan’ın Manisa’ya gideceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. Türkiye’de özellikle son yıllarda konutlardaki arz yetersizliği ve enflasyondaki hızlı yükseliş, kira fiyatlarının katlanarak artmasına […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]