Gündem

İstanbul'da şoke eden corona virüsü olayı! O çocukla ağız ağıza mı geldin?

İstanbul’da corona virüs salgınına yakalanan genç kadın eşinden duyduğu sözlerle şoke oldu.

CORONA VİRÜS TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Özel bir şirkette çalışan 6 aylık hamile İfaket B., koronavirüs pandemisi nedeniyle esnek çalışma saati kapsamında çalıştığı işyerinde bir erkek çalışanda Kovid-19 virüsü test sonucu pozitif çıkması sonrasında yapılan test sonucunda corona virüse yakalandığı belirlendi.

İstanbul'da şoke eden corona virüsü olayı! O çocukla ağız ağıza mı geldin?

AĞIZ AĞIZA MI GELDİN?

Genç kadın İfaket B.’nin testi pozitif çıkmasının ardından hayatı kabusa döndü. İddiaya göre eşi Volkan B., “Neden diğer arkadaşının negatif, senin pozitif çıktı. O çocukla ağız ağıza mı geldin? Ne yaptın da böyle pozitif çıktı?” şeklinde ağır ithamlarda bulunarak eşini suçladı. Sözde kıskançlık krizine girerek eşinin telefonunu incelemeye kalkışan Volkan B., “Sana güvenmiyorum, seni öldüreceğim” tehdidinde bulundu. Günlerce devam eden kıskançlık krizleri nedeniyle genç kadının doğum sancıları erken başladı. 23 Eylül’de de Şişli’deki bir hastanede doğum yapan genç kadının yanına giden eşi Volkan B., “Seni benden her gün ayırdılar. Seni benden ayıranların Allah belasını versin” diyerek elindeki iki mermiyi karısının avucuna sıkıştırdı ve “Bunları sakla, seninle görüşeceğiz” dedi.

EŞİNİ MERMİ İLE TEHDİT ETTİ

Doğumun ardından yaşadığı korkuyla eşinden şikayetçi olan kadının şikayetiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’nca soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan Volkan B. eşini tehdit etmediğini, sadece iş yerindeki bir erkek ve eşinde Kovid-19 çıktığı için tartıştıklarını ve hastaneye gittiğinde alkol aldığını, elinde tespih niyetine stres amaçlı iki adet dolu fişek olduğunu, amacının korkutmak olmadığını iddia etti. İfadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanan Volkan B. hakkında 2.5 yıla kadar hapis istendi.