Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

İstanbul Ümraniye'de güvenlik kamerasında vahşet

OKUL BAHÇESİNDE ÇATIŞMIŞLARDI

6 Eylül 2017’de Ümraniye’de Fatih İlkokulu’nun bahçesinde servis şoförleri silahla çatışmıştı. Okulda büyük korku yaşatan çatışmada servisçi Ramazan Sarı’yı bıçakla yaralayan Cüneyt Elik öldürülmüştü. Kavgaya karışan 5 kişiye dava açıldı. davanın firari sanıklarından biri de Cüneyt Elik’in kardeşi Feyyaz Elik’ti.

EMNİYET'TEN KORUMA İSTEMİŞ

8.5 aydır firari olan feyyaz Elik dün dehşet saçtı. Takip ettiği Ramazan Sarı ve yanındaki eşi Suzan Sarı’ya Ümraniye Hastanesi’nin önünde kurşun yağdırdı. Sarı çifti öldü. Feyyaz Elik yine kaçtı. aile yakınları “Şahıs, telefonla sürekli tehdit ediyordu. Ramazan, Emniyet’ten koruma istedi ama verilmedi” dedi.

Kaynak: Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.