Salih Bayraktar, gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Salih Bayraktar, gazetecilerle kahvaltıda buluştu
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yürütme kurulu üyeleri ile birlikte ’21 Ekim Gazeteciler Bayramı’ nedeniyle Sarıyer’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilere plaket veren Bayraktar, önemli açıklamalar yaptı.
 
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı  ’21 Ekim Gazeteciler Bayramı’ nedeniyle Sarıyer’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecileri kutlayan Başkan Bayraktar, Sarıyer siyasetine dair önemli açıklamalarda bulundu. Demirciköy’de bulunan Uzunya Resturan’ta düzenlenen toplantıya; Sarıyer AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İlçe Başkan Yardımcıları A.Erol Akkuş, İsmail Bülbül, Cemil Özbalta, Mehmet Çakır, Sabri Avcı, İlknur Arı, Hüseyin Cevahiroğlu, İlhan Bal, Abdullah Akşahin, Sedat Kanburoğlu, Cengiz Tekin, Ayşe Usta, Ali Bakar ve Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük katıldı. 
 
ic1-028.jpg
 
Eleştirilerinizi dikkate alarak eksikliklerimizi tamamladık
Toplantıda yaptığı konuşmada yerel basının önemine vurgu yapan Bayraktar, “Eleştirilerinizi dikkate alarak eksiklerimizi tamamladık. Bu açıdan sizlere teşkilatım adına çok teşekkür ederim. Sarıyerimize doğu, faydalı ve güzel işler yapma adına bu güzel diyaloğumuzu artırarak yolumuza devam etmeliyiz. Basın mensubu arkadaşlarımızın görevlerini icra ederken gecelerini gündüzlerine kattığını biliyoruz. Demokrasimizi sağlam ve güçlü temler üzerinden oturtmak fikir ve düşünce özgürlüklerini geliştirmek adına basın çok önemlidir. Doğru, dürüst, ilkeli ve tarafsız bir şekilde toplumu yönlendiren ve bilgilendiren kurumlar olarak sorumluluğunuz çok ağır. Bu anlamda sizlere kolaylıklar diler ve yanınızda olacağımı bildiriyorum” dedi.
 

ic4-001.jpg

Çamur atarak siyaset yapmayacağız

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Salih Bayraktar, Sarıyer siyaseti ve belediye hizmetleri ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin çalışmalarının yetersiz olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Partinin adında halk var ama düşüncelerinde halk yok. Biz Sarıyer’de sadece bilgi ve belgeye dayalı siyaset yapıyoruz. Arkadaşlarıma da söyledim, asla duyuma ve dedikoduya dayalı siyaset yapmayacağız. Sarıyer’de siyaset belli bir seviyeye ulaştı. Biz çamur atarak ve birilerini karalayarak siyaset yapmayacağız” dedi. 
 

CHP hizmetlerimizi sahipleniyor

Sarıyer Belediyesi’ni Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere sahip çıkmakla suçlayan Bayraktar, “Sarıyer’de sel baskınlarını önledik diyorlar. Oysa bunu AK Partili Büyükşehir Belediyemiz yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere kendi tabelalarını asıp, sahiplenmeye çalışıyorlar. Dolandırıcılık ve riyakârlık yapılıyor” dedi. Salih Bayraktar hizmetlerinden dolayı gazetecilere plaket verdi.
 
ic5-001.jpg

Bu haber toplam 10733 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT