Belediyede hangi birimler zarar ediyor?

Belediyede hangi birimler zarar ediyor?
AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Bozkır, Sarıyer Belediye Meclisi’ne verdiği önerge ile belediyede zarar eden birimleri sordu.
Sarıyer Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında söz alan AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Bozkır, asfalt fabrikasının 5 yıl boyunca zarar ettiğini belirterek, belediyede zarar eden başka birimlerin olup olmadığını sordu. Bozkır önergesinde şu ifadeleri kullandı; “Belediye asfalt fabrikasına yönelik verdiğimiz önerge ile ilgili tarafımıza gelen cevapla üzülerek öğrendik ki, Sarıyer Belediyesi zarar eden bir birimini acil bir önlem almadan 5 yıl boyunca zarar etmesine göz yummuş gerekli tedbirleri yerinde almayarak Sarıyer halkının borcunun biraz daha artmasına sebep olmuştur.”
 
AK Partili Bozkır, “Yapıcı muhalefet adına ve borç batağının artmasına engel olmak üzere; Asfalt fabrikası gibi zarar eden ve borç batağının artmasına neden olan başka birimler var mıdır? Kilyos’taki turizm tesislerinde bu hesaplara bakılmakta mıdır? Belediyenin kendi ekipleriyle yatığı bu tür hizmet birimleri için ayrı ayrı verimlilik ve kar-zarar hesapları yapılmakta mıdır? Sürekli şaibe haberleri alınan Satınalma Birimi için ne tür kontroller ve denetimler bulunmaktadır?” sorularını sordu. 

Bu haber toplam 8013 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum