FLAŞ! Sarıyer'e yeni kaymakam!

FLAŞ! Sarıyer'e yeni kaymakam!
Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. 536 mülki idare amirinin yeni yerleri belirlendi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman Kocaeli - Darıca Kaymakamlığı’na, Sarıyer Kaymakamlığı’na ise Ankara Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin atandı.

SARIYER KAYMAKAMI GÜRSOY OSMAN BİLGİN KİMDİR?

bilgin.jpg

Gürsoy Osman Bilgin 1965 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 1984 yılında girdiği A. Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1988 yılında mezun oldu. 6 ay kadar Ulaştırma Bakanlığında Ekonomist olarak çalıştı. 1989 yılında İçişleri Bakanlığına Muğla Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Köyceğiz, Atkaracalar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 1990 - 1991 yılları arasında bir yıl İngiltere'de bulunda. Sırasıyla Çankırı-Şabanözü, Malatya-Kale, Kırıkkale-Yahşihan, Sivas-Şarkışla, Afyonkarahisar-Emirdağ, Çorum-Sungurlu, ANkara-Polatlı ilçelerinde görev yaptı.
 
İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat dalında Yüksek Lisans çalışmalarını tamamlayarak, Master derecesini almıştır. Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Uzmanlık programını tamamlamış olup, tez çalışmaları devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bu haber toplam 16321 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum