FLAŞ! Sarıyer belediye meclisi karıştı!

FLAŞ! Sarıyer belediye meclisi karıştı!
Sarıyer Belediye Meclisi’nde olay çıktı. Çıkan tartışmada AK Partili bazı meclis üyeleri Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’nın üzerine yürüdü. Muhtarı meclis üyelerinin elinden vatandaşlar kurtardı.
Aylardır muhtarlık binası olmadan kendi çabalarıyla ödediği kirayla mahalleye hizmet veren Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı sonunda isyan etti. Muhtar Ali Yazıcı yaşadığı sorunun çözülmesi için konuyu Sarıyer Belediye Meclisi’ne taşımak istedi. Grup toplantıları öncesi hem AK Parti, hem de CHP grubu ile görüştü. Ancak meclis toplantısında muhtarın bu isteği bir türlü gündeme alınmadı.
 
foto-galeri--foto-galeri.gif
 
Toplantı sonrasında Muhtar Ali Yazıcı, diğer mahallelerde olduğu gibi Büyükdere’deki parkta kendisine muhtarlık binası yapılmasını istediğini ancak Büyükşehir Belediyesi’nden bir türlü izin alamadığını belirterek, “Büyükşehir yetkilileri beni ilçe başkanına yönlendiriyor. Bir kamu kurumunun yetkilisi beni bir siyasi partiye yönlendirmesi doğru değildir. Bu konuda bana yardımcı olmanız gerekiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.
 
Muhtar Yazıcı’nın bu tepkisine bu kez AK Partili bazı meclis üyeleri “şov yapma” diyerek sert tepki gösterince ortalık bir anda karıştı. Bazı meclis üyeleri muhtarın üzerine yürüdü. Meclis salonunun koridoruna taşan arbedede belediye zabıtası, CHP meclis üyeleri ve meclisi izlemeye gelen bazı vatandaşlar araya girerek kavgayı önledi.
 
Muhtar Yazıcı muhtarlar arasında ayırım yapıldığını belirterek, “İstediklerine yardımcı oluyorlar ama bana yardımcı olunmuyor. İlçe başkanı bile “balık sezonunun açılmasıyla” ilgili tüm muhtarlara pankart gönderiyor ancak beni ayırıyor. Ben Sarıyer’de muhtarlık yapmıyor muyum” diyerek tepkisine devam etti. Meclis toplantısının yapıldığı kültür merkezinin önünde vatandaşlar muhtarı sakinleştirmeye çalıştı. 

foto-galeri--foto-galeri.gif

hizliyor.jpg

Bu haber toplam 7044 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
5 Yorum