Eyüp Odabaşı Sarıyer camiasını iftarda buluşturdu

Eyüp Odabaşı Sarıyer camiasını iftarda buluşturdu
Sarıyer'in efsane Genel Kaptan'ı Eyüp Odabaşı'nın her yıl verdiği iftar yemeği bu yıl da gerçekleştirildi.

Mehmet Restaurant’da düzenlenen iftar yemeğinde eski idareciler, teknik adamlar ve futbolcular bir araya geldi. Yapılan konuşmalarda eski günlere gidildi. 

Rıdvan Dilmen, Garo Hamamcıoğlu, Sercan Görgülü, Sarıyer Kulübü eski Başkanlarından İbrahim Balcı, CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Balcı, Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak, Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni Teknik Direktörü Turan Özyazanlar, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun‘un yanı sıra spor camiası ve siyaset Camiası’ndan birçok katılım oldu.
 
odabasikck.jpg
 

Eski günler konuşuldu

Eski yöneticilerden Adnan Özcan sırasıyla Sarıyer’in eski yıldızları Garo, Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen’i konuşmalarını yapmak üzere mikrofona davet etti. Garo, konuşmasına Sarıyer’de futbol oynamış olmaktan duyduğu onuru belirterek başladı. Sarıyer’deki futbol yıllarını, acı, tatlı pek çok anıyla geçen dolu dolu yıllar olarak tanımlayan Garo, “Umarım Sarıyer, geçmişte olduğu gibi o güzel günlerine döner ve sportif başarılarıyla adından yine söz ettirir” dedi.
 

Rıdvan Dilmen: “İyi ki Sarıyer’de oynamışım”

Davetliler arasında bulunan Sarıyer Spor Kulübü’nün eski oyuncusu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen “Sarıyer Spor Kulübü’nde 4 yıl futbol oynadım, bana dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği öğretti iyi ki Sarıyer Spor Kulübü’nde futbol oynamışım” dedi.
Davetliler arasında bulunan Garo Hamamcıoğlu ve Sercan Görgülü’nun de kısa konuşmalarının ardından, Eyüp Odabaşı katılan herkese teşekkür etti. 

Bu haber toplam 11172 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT