İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri

Freni patlayan kamyonun Emniyet Müdürlüğü önündeki bariyeri aşması üzerine polis uyarı ateşi açtı.

GİRİŞ 21.01.2017 14:37 GÜNCELLEME 21.01.2017 15:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde bariyerleri aşan bir kamyonet hareketli dakikalara neden oldu. Bariyerleri aşan kamyonet ateş açılarak durdurulurken sürücü gözaltına alındı. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önündeki olay saat 14.30 sıralarında gerçekleşti.

FRENİ BOŞALAN KAMYON

Edinilen bilgiye göre, freni boşalan bir kamyonet uygulama noktasını geçti. Polis, araca ateş açarken kamyonet bariyere çarparak durdu. Kamyonetin sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken araçta da inceleme yapıldı. Araçta herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtilirken olayda ölen yada yaralanan olmadı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni patlayan bir kamyonun bariyerleri aşmak istemesi sonucuyla paniğe neden olmuştur. Polis ekipleri anında müdahale ederek kamyon güvenlik çemberine alınmıştır" denildi.

YORUMLAR 23
  • esnaf 7 yıl önce Şikayet Et
    polisimiz çok daha dikkatli olmalı keşif yapmış olabilir plan yapmış olabilir ne olursa olsun o şoför çok yönlü araştırılmalı
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu günlerde hatta önümüzde ki 3 SENE boyunca hiç birşeyi hafife almamak gerek..bu bir deneme ola bilir bir sonraki gerçek saldırı için. bu kamyon şöförü iyi araştırılmalı yada hiç bir kaydı olmayan birini para karşılığı tutmuş ola bilirler..polise tam yetki vurma yetkisi verilmeli..kamyon art arda olan saldırılardan sonra nasıl geliyor..fren nasıl patlamış yoksa ayarlanmışmı expert uzamanı kontrol etmeli...
    Cevapla
  • Sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada o soför vurulmusdu kimsede sorgulamazdi. Polislerimizin böyle kritik bir zamanda bukadar sogukkanli hareket edebilmeleri, insana karsi olan saygilarini bir daha ortaya koymusdur. Dünya görsün bakalim insan hakki neymis.
    Cevapla
  • Hüseyin Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
  • Ahirzaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki adım için sınama olabilirmi ? Şöfürü rencide etmeden bir süre dinlenmeli veya takip edilmeli bence ileriye dönük hesap varsa önü kesilmeli
    Cevapla
  • çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın belki freni patlamıştır arkadaş . olmayacak bir şey değil. polisinde bombalı araç zannetmesi uyarı atışı yapması normal. Allah dan şöförü öldürmemişler. olay neyse ortaya çıkar. teori üretmeye gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi