İsrail'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah cevap!

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben küstah ifadelerin aldığı bir açıklama yayımladı.

İsrail'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah cevap!
İsrail'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah cevap!
GİRİŞ 25.07.2017 23:10 GÜNCELLEME 25.07.2017 23:11
Bu Habere 388 Yorum Yapılmış

Mescid-i Aksa'da devlet terörü uygulayan İsrail, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hadsiz ve küstah ifadelerle cevap verdi.

'Osmanlı İmparatorluğu geride kalmıştır' denilen açıklamada şunlar söylendi:

"Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti üyelerinin toplantısındaki ifadeleri saçma, hayali ve çarpıtılmıştır. Kendi ülkesinin zor sorunları ile ilgilenmesi çok daha akıllıca olurdu.

"KUDÜS YAHUDİLERİN BAŞKENTİDİR VE GELECEKTE DE ÖYLE OLACAKTIR"

Osmanlı İmparatorluğu günleri geride kalmıştır. Kudüs geçmişte de Yahudi halkının başkenti olmuştur, halihazırda başkentidir ve gelecekte de öyle olacaktır.

İsrail Hükümeti geçmişe nazaran güvenliğe, özgürlüğe, inanç serbestisine ve bütün azınlık haklarına saygılıdır.

Camdan bir sarayda yaşayanların başkalarına taş atmamaları gerekir."

YORUMLAR 388
  • makama ilet 6 yıl önce Şikayet Et
    Camdan bir sarayda yaşayanlar......tamamda cam kırılmaz camdan lakin yinede güçlü silahlara sahip bir liderlik beklentimiz
    Cevapla
  • Neriman Koç 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ifadeler onların korku hezeyanları.Ne yazıkki korkunun ecele faydası yok.Müminler sahipsiz değildir elbette.Onlsrın sahibi cenabı mevladır
    Cevapla
  • YAHYA AKSU 6 yıl önce Şikayet Et
    “Şu istikbal inkılâbâtı içinde en gür sedâ İslam’ın sedâsı olacaktır”, Allah’ın (c.c.) vadi varsa biz mü’minlere buna iman etmek ve buna göre hayatımızı yaşamak düşer. Önemli olan bizim, o günlerin gelmesi için neler yaptığımızdır. OSMANLI DEVLETİ, dört yüz yıl Filistin'i ve Kudüs'ü huzur ve barış içinde yönetmiştir. inşallah o günler yakındır. Liderimiz ve aynı zamanda, Cumhurbaşkanımız bu konuda üstün bir gayret ortaya koymaktadır. Biz Müslümanların da İttihadı İslam için üstün bir çaba ve gayret göstermemiz gerekmektedir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Mavi marmara icimizde yanan bir yanar dag!simdiye denk bir firsatini yakalayamadik ama,belki o zananda biz senin cam dan evini görecegiz,senin bir usa nin var!bizim ise senin en büyük düsmanin iran,pakistan,azerbaycan,kazakistan ve türkiye var.arap savasindaki basarini belki tekrarliyabilirsin,ya bir 5.6.1967 veya 2.bir 11 eylül,usa da atti ya 2 atom bomba japonya ya,11 eylül de bence 2. Bir atom bombasi olabilir!
    Cevapla
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    osmanlının kendilerini ispanyadan kurtardığını. kendilerini kurtaracak osmanlının da var olmadığını düşünsünler o halde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı