Dolar 32,5145
Euro 34,5480
Altın 2.488,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

İSRAF, KİBİR, ŞATAFAT KAYBETTİ UMUT KAZANDI

27 Haziran 2019 17:41

Artık insanımız geleceğe daha umutlu bakıyor.

31 Mart seçiminin iptali ülke ekonomisine büyük yük yüklemesi, insanlarımızın psikolojilerini bozması 23 Haziran’a insanları daha coşkuyla sandığa koşturmuş; laiklikten yana, adaletten, demokrasi’den, özgürlükten, haktan hukuktan yana olan cumhuriyetçiler kazanmıştır. Artık insanımız geleceğe daha umutlu bakıyor.

Artık insanımız geleceğe daha umutla bakıyor. İstanbul seçmeni, ülkemizin yeni bir üsluba, yeni bir zihniyete ve yeni insanlara ihtiyacı olduğunu bu seçimde açıkça ortaya koymuştur. Artık korku duvara açıldı Herkes bundan sonra fikirlerini açıkça söyleyecektir. Millet ittifakı daha özgür ve demokratik bir Türkiye’den yana Güçlerini gösterdiler.
Yıllardır ranta dayalı ekonomik düzenden doğan eşitsizlik, yine iktidarın eliyle ördüğü kimlikler üzerinden duvarların krizi, hak dostlarından doğan hukuk krizleri, parlamenter sistemin demokrasiden uzaklaştırılıp Tek Adam yönetimine dönmesi üzerine derinleşen krizlere İstanbul seçmeni ülke adına itiraz ederek artık şeffaf katılımcı Demokratik süreçlerle yönetim fırsatı tanımıştır.
TUİK’in son yayınladığı işsizlik istatistiklerinden; Son bir yılda gençler arasında işsizlik 7,5 puan artarak %25.2 düzeyine dayanması yani dört gençten birisi için umut yok. Iş arayıp bulamayan 4 milyar 544 bin kişinin, artık ümidini getirdiği iş dahi aramayan ama çalışmaya hazır 2 milyon 269 kişi yine mevsimlik çalışan 117bin kişi özet olarak 7 milyon insan ve aileleri…! 23 Haziran bu anlayışa dur dedi. Bu yüzden İstanbul sadece İstanbul için değil 7 milyon için…
Seçim kampanyaları boyunca kaybeden ittifakın kendi tabanlarının aklıylada alay ettiler. Önce ortalıklarda görülmeyip sonra sahneye atlamaları … Seçim bölgesine “mitil” sereceklerini söyleyip otobanda kaybolmaları… bebek katilinden Medet umma ları önce kendi tabanlarıyla alay etmişlerdir. Sonuç 13bin farkı hazmedeme yiyip 800bin farkla tanıştılar. Sonuç: seçmen Parti devletine ve tek adam yönetimine Hayır demiştir. Artık Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kendi söylemleri gibi; “İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder” o günler geliyor.
Her türlü yalan, Manipülasyon, iftira, hile, iftira kaybetti… din ve Hamaset ile aldatma bu sefer işlemedi. Kutuplaşma düşman laştırma Politikalar tutmadı. Artık hikayeleri bitti tükendi… üretim yiyorlar… Ne Beka tuttu ne de illet Zillet. Parlamenter sistemi rafa kaldırdılar. “Başkanlık sistemi” olmadı olmayacak. KHK dediler olmadı olmuyor. Bu halk; İstifa, kibire, şatafata son verilsin dedi!
Şimdi iktidar Topal ördek tir. Başkanlık seçimi düzenine halk kabul etmemektedir. Totaliter yönetimi istememektedir. Değerlerini Özgür düşüncelere çağdaş ve yaşam biçimlerine saldırmalara baş kaldırılışılıdır 23 Haziran seçimi… İstanbullu seçmenler YSK darbesine, Tek Adam rejimini, siyasal İslam’a hukuksuzluğa geçit vermedi. Ekrem İmamoğlu önderliğinde “Her şey çok güzel olacak” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.