Büyük Birlik Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu, Salı günü Kuyumcullu Mahallesi'ni ziyaret etti. Kuyumcullu Mahallesi'ne düzenlenen ziyaret sırasında ilk konuşmayı Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu yaptı.

Sözlerine, genel seçim havasıyla giderek yerele dair söyleyebilecek hiçbir sözleri olmayanları eleştirerek başlayan Eminoğlu, '31 Mart'ta Karasu'nun meclisini ve başkanını seçeceğiz. Ankara'ya gidecek vekilleri veya büyük meclisi seçmeyeceğiz. Genel seçim havasıyla giden o arkadaşlara mesajımız, ayaklarınız yere bassın, Karasu'ya inin de yerele dair neler söyleyebileceksiniz onları halk duysun. Karasu'ya yukarıdan bakmayı bırakın' dedi.

Vatandaşın, yerel seçimde kendisine hizmetkar olacak ilçe vekilini seçeceğini fakat birileriniz daha şimdiden asil gibi ortalarda kibirle gezdiğini söyleyen Eminoğlu, 'Hükümet partisi olmazsan yardım gelmez, hizmet edilmez diyerek, vatandaşın gözünün içine bakarak yalan söylemeyi bırakın. Belediyeyi bu yalanlarla alanlar, nasıl dürüstçe yönetecek? Türkiye'nin hangi belediyesi hizmet ve ödenek alamamış? Hangi belediyesine diğerlerinden farklı muamele edilmiş? Yok böyle bir şey. Sen, 7 senedir İspiroğlu ile beraber oturup da ilçene ne kattın, hangi sorununu çözdün. Bunun cevabını ver' diyerek sözlerini tamamladı.

Tesis ihale aşamasında
Karasu'nun alt yapısının çok büyük kısmının tamamlandığını, 1 Nisan'dan itibaren de alt yapı çalışması biten bölgeler öncelikli olarak tüm yolların makyajlanmasına başlanacağını söyleyerek sözlerine başlayan BBP Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İsprioğlu, 'Altı ay belki bir yıla kadar doğalgazın Kuyumcullu'ya da gelmesi planlanıyor. Allah izin verirse bu da bize nasip olacak ve hem alt yapınızı hem de yollarınızı yapmak bana ve arkamda gördüğünüz meclis üyesi arkadaşlarıma nasip olacak' dedi.

Kuyumcullu spor kulübü için ayrı bir projelerinin olduğunu ifade eden İspiroğlu, 'Kuyumcullu Spor Kompleksi'ni bugün sosyal medyamızdan duyurduk. Spor kulübü temsilcilerimizle görüşüldü ve proje ihale aşamasına geldi. Ama finans olmadığı için ihale yapıp da ilk çiviyi çakamadık. Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra bu spor kompleksi Kuyumcullu Mahallesi'ne kazandırılacak' diyerek müjdeyi verdi.

İspiroğlu'nun konuşmasını tamamlamasının ardından program BBP belediye meclis üyesi adayları Kuyumcullu sakinlerine tek tek tanıtılmasıyla son buldu.